2024.2.14 11:16
Olvasási idő 0:50
Szécsi Krisztián

Kiderült, mit súgott Taylor Swift a Chiefs győzelme után Travis Kelce fülébe a Super Bowlon

ARCOK NFL SUPER BOWL TAYLOR SWIFT TRAVIS KELCE

Az NFL nemrég tette közzé azt a felvételt, amelyen egy mikrofon is rögzítette a pár szavait.

Az NFL közösségimédia-felületein közzétette azt a felvételt, amelyen mikrofon is rögzítette Travis Kelce amerikai amerikaifutball-játékos és énekes párja, Taylor Swift Super Bowl-csókjelenetét.

A videónak köszönhetően a rajongók már tudhatják, mit súgott egymásnak a szerelmes pár, miután a címvédő Kansas City Chiefs hosszabbításban legyőzte a San Francisco 49ers csapatát az NFL vasárnapi nagydöntőjében, a Las Vegasban rendezett Super Bowlon.

Travis Kelce: Köszönöm, hogy eljöttél, kicsim.
Taylor Swift: El sem hiszem. 
Travis Kelce: Köszönöm.
Taylor Swift: El sem hiszem.
Travis Kelce: Köszönöm, hogy támogattál. Köszönöm, hogy eljöttél. 
Taylor Swift: El sem hiszem.
Travis Kelce: Köszönöm, hogy átutaztad a fél világot miattam. Te vagy a legjobb, kicsim. A legeslegjobb.
Taylor Swift: Úristen. 
Travis Kelce: Élvezted a meccset?
Taylor Swift: Hihetetlen volt.

Az úgynevezett Taylor Swift-hatással az amerikaifutball-közösségben is tisztában vannak. „Travis és Taylor csodálatos fiatal emberek, nagyon boldognak tűnnek. Taylor tudja, milyen egy jó szórakoztató műsor, és azt hiszem, ezért is szereti az NFL-t. Úgy gondolom, nagyszerű, hogy ő is a részese lehet mindennek. Nyilvánvaló, hogy ez némi pezsgést, újabb fiatal rajongói csoportot teremt számunkra. Különösen a fiatal nők körében lettünk népszerűbbek“ – idézte a Dealine az NFL főkomisszárja, Roger Goodell szavait a jelenséggel kapcsolatban a Super Bowl sajtótájékoztatóján.

Kiemelt tartalom
Super Bowl: nyert a Kansas City Chiefs, 19 év után először védte meg csapat a címét Super Bowl: nyert a Kansas City Chiefs, 19 év után először védte meg csapat a címét 2024.2.12 8:58