2024.2.9 10:39
Olvasási idő 0:36
Kovács M. Dávid

Alig pár nappal az esemény előtt Tiësto lemondta a Super Bowl-fellépését

ZENE SUPERBOWL NFL TIËSTO

Nehéz döntés volt, de a család az első – mondja a holland DJ, aki vasárnap Usher előtt melegítette volna be az NFL-döntő közönségét.

DJ Tiësto (polgári nevén: Tijs Michiel Verwest) családi okokra hivatkozva lemondta vasárnapi Super Bowl-fellépését. Visszalépését saját maga jelentette be csütörtökön a közösségi médiában.

Én és a csapatom hónapok óta valami rendkívül különlegesre készültünk, de egy személyes családi vészhelyzet miatt vasárnap reggel haza kell utaznom. Nehéz döntés volt, de mindig a család az első

 – írta a posztban.

A Grammy-díjas lemezlovas a játékosok bemelegítése alatt, illetve a szünetekben játszott volna az NFL-döntő helyszínén, a Las Vegas-i Allegiant Stadionban, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers mérkőzik meg egymással.

Az NFL sajtósa a Hollywood Reporter megkeresésére közölte: van terv a pótlásra, és már keresik azt a fellépőt, aki be tudna ugrani Tiësto helyett.

Az idei Super Bowl halftime show-jának sztárfellépője egyébként Usher lesz, aki a 2011-es döntő félidejében a Black Eyed Peas társaságában adta elő az OMG című számot, de a mostani lesz az első alkalom, hogy főszereplő lehet a gálával összekötött döntőn.

Kiemelt tartalom
„Végre kipipálhatom a Super Bowl-fellépést a bakancslistámon“ – Megvan, ki lesz az amerikaifutball-bajnokság félidei sztárja „Végre kipipálhatom a Super Bowl-fellépést a bakancslistámon“ – Megvan, ki lesz az amerikaifutball-bajnokság félidei sztárja 2023.9.25 8:47