2024.1.29 8:35
Olvasási idő 0:48
Maier Péter

NFL: összeállt a döntő párosítása, Taylor Swift is ott lehet a Super Bowlon

SPORT SUPERBOWL AMERIKAI FOCI NFL TAYLOR SWIFT

Az énekesnő kedvese, Travis Kelce, illetve csapata, a Kansas City Chiefs megpróbálkozhat a címvédéssel. A San Francisco 49ers lesz az ellenfelük az NFL döntőjében.

Összeállt az 58. Super Bowl mezőnye: az amerikai futball legpatinásabb bajnokságának döntőjét a címvédő Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers vívja majd február 11-én.

Magyar idő szerint vasárnap éjjel és hétfő hajnalban játszották az amerikai futball-liga két konferenciájának döntőjét. Az AFC-ben a tavalyi győztes Chiefs 17-10-re verte a Baltimore Ravens csapatát, a Travis Kelce-t soraiban tudó csapat tehát mehet a címvédésért.

A meccs után természetesen Kelce kedvese, Taylor Swift is csatlakozott az ünnepléshez. Habár az NFL-rajongók nem örülnek neki egyöntetűen, hogy az énekesnő ellopja a show-t a foci elől, az biztos, hogy neki hála most azokat is érdekli a sportág, akik eddig csak annyit láttak bele, hogy nagy darab emberek ütköznek egymással.

Travis Kelce és Taylor Swift ünneplik a Kansas City Chiefs győzelmét a január 28-i konferenciadöntő után
Travis Kelce és Taylor Swift ünneplik a Kansas City Chiefs győzelmét a január 28-i konferenciadöntő után Forrás Patrick Smith/Getty Images

Swift ugyan február 10-én még Japánban koncertezik, de a sportszaklapként ismert The Athletic egy cikkben kiszámolgatta, hogy ha nagyon akar, odaérhet a meccsre, hogy megnézze, ahogy Kelce-ék megpróbálják megvédeni a Super Bowl-címüket.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között 2024.4.19 18:43

Az NFC döntőjében a San Franciscó-i csapat a Detroit Lions felett győzedelmeskedett szoros meccsen, 34-31 lett a végeredmény. Ők lesznek tehát az ellenfelei a Kansas City Chiefsnek az 58. Super Bowl-on, amelyet február 11-én rendeznek meg Las Vegasban. A halftime show fő fellépője Usher lesz, de feltűnik majd a színpadon Reba McEntire, Post Malone, Andra Day és Tiësto is.