2024.2.6 13:01
Olvasási idő 0:32
Krajnyák Petra

Akár rajtad is múlhat, ki ül majd Vadon Jani székébe Sebestyén Balázsék oldalán

ARCOK MÉDIA RÁDIÓ SEBESTYÉN BALÁZS

Összesen kilenc jelölt próbálhatta ki magát műsorvezetőként a "Balázsék" című reggeli rádióműsorban, most pedig a hallgatók dönthetnek arról, ki lesz az adás legfrissebb arca.

Vadon Jani távozásakor Sebestyén Balázs már megemlítette, hogy az új műsorvezető kiválasztásába a hallgatókat is bevonnák, és a Rádió1 oldalán megjelent szavazás alapján úgy tűnik, nem légből kapott ígéretet tett. A válogató véget ért, így most a közönség döntheti el, ki ülhet majd Vadon Jani székébe a Balázsék című reggeli műsorban.

December 11-én robbant a hír, hogy 15 év közös munka után távozik a rádiós trióból Vadon Jani. A tévés-rádiós műsorvezető Instagram-posztjában megerősítette a műsor oldalán megosztott bejelentést, amely szerint új kihívások vonzzák, szeretné megvalósítani régóta dédelgetett álmait.

Vadon Jani helyén összesen kilenc jelölt próbálhatta ki magát a reggeli műsorban: Puskás-Dallos Peti, Ábel Anita, Faragó Janka, Musimbe Dávid Dennis, Kovácsovics Fruzsina, Alekosz, Faragó Janka, Ráskó Eszter és Gévai Juli. Most már a hallgatókon múlik, kivel egészül ki a csapat és indul új korszak a műsor történetében.