2024.1.8 9:14
Olvasási idő 0:53
Maier Péter

Élet a Vadon túl: új korszak indult a Balázsék rádióműsor életében, női taggal bővülhet a csapat

ARCOK RÁDIÓ SEBESTYÉN BALÁZS

Lement az első Vadon Jani nélkül felvett adás a rádióban, amelyben Sebestyén Balázsék egy esetleges új tag érkezéséről is beszéltek, aki állításuk szerint akár egy nő is lehet majd.

Nemrég jelentették be, hogy Vadon Jani kiszáll a Rádió1 Balázsék című műsorából, aztán az utolsó munkanapján tartottak egy nagy disznóvágást a rádió épületében. A műsor hétfőn tért vissza a téli szünetről, amelyben immár Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc ketten szórakoztatták az ásítozó autósokat a reggeli órákban. Természetesen szó esett arról is, hogy tervezik-e pótolni a kiszálló műsorvezetőt, akinek helyére az előzetes viccelődésekkel ellentétben nem Nagy Alekosz érkezik majd.

Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik, vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz… Szóval nincs kőbevésett megújítási szándékunk, hogy na, akkor mi görcsösen beültetünk ide valakit, hogy pótolja Janit. Nem is lehet, nem is akarjuk, nyilván az úgy, abban a formában olyan volt, most új fejezet indul

– fogalmazott Sebestyén a 24.hu beszámolója szerint.

„Nem Jani pótlása a cél, hanem, hogy találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat“ – tette hozzá a műsor fő arca. A műsorvezető arról is beszélt, hogy a döntésbe bevonnák majd a hallgatókat, akik szavazhatnak majd arról, „ki hogy tetszett”.