2023.12.11 11:27
Olvasási idő 0:55
Maier Péter

Vadon Jani kiszáll a Rádió1 Balázsék című műsorából

ARCOK MÉDIA RÁDIÓ

15 év után felbomlik az ikonikus csapat.

Hétfő reggel bejelentették, hogy Vadon Jani távozik a Rádió1 Balázsék című műsorából. Ezzel feloszlik a (Rákóczi Ferenccel trióvá bővülő) ikonikus páros, akik a televízióban és a rádióban is letették névjegyüket.

„Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat“ – írták egy ezt követően közzétett Facebook-posztban.

15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól. Új kihívások vonzzák és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, amit megértünk és elfogadunk. Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik. Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait.

Vadon Jani a saját Instagram-oldalán is posztolt a távozásáról. A bejegyzésben azt írja, az álmai megvalósításába kezd most bele. „Hálás vagyok azoknak, akik eddig velem tartottak és azoknak is, akikre a jövőben is számíthatok“ – zárja bejegyzését. 

A Bors szerint Vadon a rádióban arról beszélt, nagyon sok mindent kapott a rádiózástól, de a folytonos munka miatt sok minden ki is maradt az életéből. Most szeretné, ha az élete nem a pénzszerzésről, az ismertségről szólna, hanem szeretné magát feltölteni élményekkel, impulzusokkal, és több időt töltene a családjával is. 

Kiemelt tartalom
Megdolgoznak a pénzükért az influenszerek? – Barangolás a rapid hírnév PR-csomagokkal kikövezett útján Megdolgoznak a pénzükért az influenszerek? – Barangolás a rapid hírnév PR-csomagokkal kikövezett útján 2023.11.26 9:51

15 év közös rádiózás mellett Vadon Jani és Sebestyén Balázs a magyar kereskedelmi televíziózás egyik ikonikus párosává vált, elég csak a Celeb vagyok, ments ki innen! című slágerműsorukra gondolunk.