2024.1.26 10:08
Olvasási idő 0:31
Szöllősi Anna

Újabb kultikus sorozat kerül le az HBO-ról, aminek most a Netflix-előfizetők örülhetnek

FILMEK + SOROZATOK HBO NETFLIX STREAMING SZEX ÉS NEW YORK

Az HBO saját gyártású, ikonikus sorozataitól is megválik. Most épp a "Szex és New York" kerül a legnagyobb konkurenshez.

Az HBO Max eladja egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozatát a konkurens streamingszolgáltatónak: a Szex és New Yorkot áprilistól valószínűleg már a Netflixen láthatjuk.

A 24.hu híre szerint a Netflix csak a Szex és New York 1998 és 2004 között sugárzott évadainak jogát kaparintaná meg, a kevésbé sikeres folytatás, az És egyszer csak… az HBO tulajdonában maradna.

Korábban a Disney mellett az HBO is gondosan ügyelt arra, hogy legalább a saját produkcióikat megtartsák, de 2023 óta a streamingszolgáltatót birtokló (és erősen eladósodott) Warner a platform olyan ikonikus sorozatain kezdett el túladni, mint Az elit alakulat vagy a Sírhant művek.

Bár Carry Bradshaw manhattani kalandjainak elpasszolása valószínűleg igen jó pénzt hoz az HBO konyhájára, hosszú távon talán a Netflix húz nagyobb hasznot a bizniszből, hiszen így újabb feliratkozókat csábíthat át az egyik legnagyobb riválisától.