2024.1.24 9:30
Olvasási idő 1:05
Masszi-Rigó Csilla

Újabb előzetes érkezett az Avatár: Az utolsó léghajlító netflixes adaptációjához, amiben már a főszereplők is megszólalnak

FILMEK + SOROZATOK ANIMÁCIÓS FILM NETFLIX SOROZATOK

Hamarosan érkezik az "Avatár: Az utolsó léghajlító" élőszereplős változatának első, nyolcrészes évadja. Befutott az első hivatalos trailer.

Alig egy hónap múlva, február 22-én debütál a Netflixen az Avatár: Az utolsó léghajlító élőszereplős változata. Az adaptáció a 2005 és 2008 között a Nickelodeonon közvetített sorozatot dolgozza fel (nálunk korábban a TV2 is sugározta), az alkotók szerint pedig az új széria történetvezetésében igyekszik hű maradni az eredeti verzióhoz.

Sokak szerint ez lehet a Netflix nagy dobása a tavaly bemutatott, szintén animációs filmsorozatból készült sikersorozat, a One Piece után.

A most készülő Avatar forgatása nem indult egyszerűen, az eredeti történet írói, Bryan Konietzko és Michael Dante DiMartino, ugyanis szakítottak a Netflixszel, miután nem az ő elképzeléseik szerint fejlesztették a sorozatot. Végül a hivatalos értesülések szerint sikerült némiképpen elsimítani az ellentéteket, miután a sorozat új showrunnere, Albert Kim ígéretet tett arra, hogy követik az eredeti koncepciót.

Kiemelt tartalom
Megérkezett a Netflix élőszereplős Avatár-adaptációjának előzetese Megérkezett a Netflix élőszereplős Avatár-adaptációjának előzetese 2023.11.10 10:28

A történet szerint Aang (Gordon Cormier) az a kiválasztott, aki mind a négy elemet (tűz, víz, levegő, föld) képes irányítani, és aki arra hivatott, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, mint a következő Avatár, miután a Tűz Nemzet megsemmisítette a Levegő Nomádokat. Az ergo 100 éves hibernációból újjáéledt fiú új barátaival, Sokkával (Ian Ousley) és Karatával (Kiawentiio Tarbell), valamint repülő bölényével együtt indul el megmenteni a világot, de el kell kerülnie a Tűz Nemzet trónörökösét, Zukót (Dallas Liu) is, aki mindenáron el akarja fogni az Avatárt, hogy helyreállítsa a becsületét és visszaszerezze apja, Ozai Tűzúr (Daniel Dae Kim) tiszteletét.

Kiemelt tartalom
Öt magyar sorozat, amit az egész ország nézett, de ma már kihívás leülni elé Öt magyar sorozat, amit az egész ország nézett, de ma már kihívás leülni elé tegnap 10:09 -kor

Az Avatár animációs filmsorozat első évadának történetét 2010-ben a Hatodik érzéket is jegyző M. Night Shyamalan dolgozta fel, a kritikák és az eredeti sztori kedvelői azonban annyira lehúzták a filmet, hogy később annak egyik főszereplője, Dev Patel bocsánatot kért miatta a rajongóktól.

Az Avatár: Az utolsó léghajlító előzetesét itt tudjátok megnézni: