2024.1.24 9:30
Olvasási idő 1:05
Masszi-Rigó Csilla

Újabb előzetes érkezett az Avatár: Az utolsó léghajlító netflixes adaptációjához, amiben már a főszereplők is megszólalnak

FILMEK + SOROZATOK ANIMÁCIÓS FILM NETFLIX SOROZATOK

Hamarosan érkezik az "Avatár: Az utolsó léghajlító" élőszereplős változatának első, nyolcrészes évadja. Befutott az első hivatalos trailer.

Alig egy hónap múlva, február 22-én debütál a Netflixen az Avatár: Az utolsó léghajlító élőszereplős változata. Az adaptáció a 2005 és 2008 között a Nickelodeonon közvetített sorozatot dolgozza fel (nálunk korábban a TV2 is sugározta), az alkotók szerint pedig az új széria történetvezetésében igyekszik hű maradni az eredeti verzióhoz.

Sokak szerint ez lehet a Netflix nagy dobása a tavaly bemutatott, szintén animációs filmsorozatból készült sikersorozat, a One Piece után.

A most készülő Avatar forgatása nem indult egyszerűen, az eredeti történet írói, Bryan Konietzko és Michael Dante DiMartino, ugyanis szakítottak a Netflixszel, miután nem az ő elképzeléseik szerint fejlesztették a sorozatot. Végül a hivatalos értesülések szerint sikerült némiképpen elsimítani az ellentéteket, miután a sorozat új showrunnere, Albert Kim ígéretet tett arra, hogy követik az eredeti koncepciót.

Kiemelt tartalom
Megérkezett a Netflix élőszereplős Avatár-adaptációjának előzetese Megérkezett a Netflix élőszereplős Avatár-adaptációjának előzetese 2023.11.10 10:28

A történet szerint Aang (Gordon Cormier) az a kiválasztott, aki mind a négy elemet (tűz, víz, levegő, föld) képes irányítani, és aki arra hivatott, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, mint a következő Avatár, miután a Tűz Nemzet megsemmisítette a Levegő Nomádokat. Az ergo 100 éves hibernációból újjáéledt fiú új barátaival, Sokkával (Ian Ousley) és Karatával (Kiawentiio Tarbell), valamint repülő bölényével együtt indul el megmenteni a világot, de el kell kerülnie a Tűz Nemzet trónörökösét, Zukót (Dallas Liu) is, aki mindenáron el akarja fogni az Avatárt, hogy helyreállítsa a becsületét és visszaszerezze apja, Ozai Tűzúr (Daniel Dae Kim) tiszteletét.

Kiemelt tartalom
A Kádár-rendszer óvó tekintete: Ezek voltak a szocializmus legikonikusabb tévésorozatai A Kádár-rendszer óvó tekintete: Ezek voltak a szocializmus legikonikusabb tévésorozatai 2024.7.21 10:32

Az Avatár animációs filmsorozat első évadának történetét 2010-ben a Hatodik érzéket is jegyző M. Night Shyamalan dolgozta fel, a kritikák és az eredeti sztori kedvelői azonban annyira lehúzták a filmet, hogy később annak egyik főszereplője, Dev Patel bocsánatot kért miatta a rajongóktól.

Az Avatár: Az utolsó léghajlító előzetesét itt tudjátok megnézni: