2024.1.19 16:38
Olvasási idő 1:00
Krajnyák Petra

Jacob Elordi idősebb szereplőket képzel az Eufória harmadik évadába

FILMEK + SOROZATOK EUFÓRIA JACOB ELORDI SALTBURN SOROZATOK

A színész Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, ahol nemcsak a sorozat folytatásáról beszélt, hanem a "Saltburn" egyik leghíresebb jelenete által inspirált gyertyát is megillatozta.

Jacob Elordi ezen a héten a The Tonight Show vendége volt, ahol Jimmy Fallon nemcsak legújabb sikerfilmjéről, a Saltburnről, hanem az Eufória című sorozat harmadik évadáról is érdeklődött.

Mikor a házigazda megkérdezte, mikor kezdődik az új évad forgatása, Elordi tréfásan visszakérdett:

Nem tudom. Te tudod?

A színész ezután elmondta, hogy remélhetőleg minél hamarabb kezdetét veszik a munkálatok, mielőtt „benjaminbuttonözni“ kellene őt, különben görbe háttal fog botorkálni a fiktív iskola folyosóin. Elordi ezzel az F. Scott Fitzgerald azonos című novelláján alapuló Benjamin Button különös élete című filmre utalt, melyben a főszereplő öregemberként születik, majd az idő múlásával egyre csak fiatalodik.

További kérdezősködés után hozzátette: szerinte valamikor a jövőben fog folytatódni a történet, máskülönben furcsán venné ki magát a folytatás. A 26 éves színész ugyanis – a többi húszas éveit taposó stábtaggal együtt – egyre nehezebben tudna hitelesen alakítani egy gimnazistát. Ám korántsem ő a sorozat legidősebb tinit játszó színésze, a sorozatbeli „se veled, se nélküled“ barátnőjét, Maddyt alakító Alexa Demi például harmincéves.

Jimmy Fallon és Jacob Elordi beszélgetését a Tonight Show-ban itt tudjátok visszanézni:

Az HBO tavaly novemberben erősítette meg, hogy az Eufória harmadik évada várhatóan 2025-ben kerül adásba. A műsor történetében még nem volt példa ilyen hosszú évadközi szünetre, ezért röppentek fel a pletykák, amelyek szerint az új évadban pár évet előre ugorva folytatódik majd a cselekmény.

Kiemelt tartalom
A háború sohasem változik, de az adaptációnak ez tesz jót – Fallout sorozatkritika A háború sohasem változik, de az adaptációnak ez tesz jót – Fallout sorozatkritika 2024.4.20 10:19

Természetesen Fallon rákérdezett a Saltburn inspirálta virális gyertyára is, amely annak a jelentnek állít emléket, melyben Barry Keoghan felnyalja Jacob Elordi maradék fürdővizét. Elordi szürcsölő hangok kíséretében megszagolta a hírhedt gyertyát, melynek illatát leginkább mosókonyháéhoz vagy mosóporhoz tudta hasonlítani.