2024.1.19 13:17
Olvasási idő 1:09
Krajnyák Petra

Szingli vagy nem szingli? Ez itt a kérdés, ha Jacob Elordi és Olivia Jade párkapcsolatáról van szó

ARCOK CELEB JACOB ELORDI PÁRKAPCSOLAT SZAKÍTÁS SZERELEM

Nemrég lábra kélt, hogy az "Eufória", a "Saltburn" és a "Priscilla" sztárja, valamint barátnője a pletykák szerint másodjára is szakítottak. Ám a bulvárlapok cikkei után több, a párhoz közeli forrás is cáfolta ezeket az állításokat.

A hét közepén a US Weekly és több online magazin is arról számolt be, hogy Jacob Elordi és Olivia Jade Giannulli ismét szakítottak. Nem sokkal később azonban több, a párt közelről ismerő forrás is az ellenkezőjét nyilatkozta a PEOPLE magazinnak. Elmondásuk szerint a 26 éves színész és a 24 éves youtuber jelenleg is együtt vannak New Yorkban, ahol Elordi hétvégén debütál a Saturday Night Live műsorvezetőjeként.

A párt 2021 decemberében látták először együtt, egy hónappal azután, hogy Elordi szakított Kaia Gerberrel. 2022 májusában a US Weekly erősítette meg, hogy a 26 éves Elordi a 24 éves Giannullival jár. A színész és a youtuber útjai állítólag már 2022 augusztusában váltak el egymástól, a híresztelések szerint Elordi ekkor még nem vágyott komoly kapcsolatra.

Ezt az állítást egy másik bennfentes azonban egyértelműen megcáfolta, amikor a Messengernek azt állította, hogy Jacob Elordi és Olivia Jade soha nem szakítottak, a színész egyszerűen csak nagyon elfoglalt volt, de ennek ellenére is találkozgattak, kapcsolatuk pedig továbbra is működik, sőt, igen jól alakul.

Korábban a páros egyik tagja sem nyilatkozott a kapcsolatukról, Elordi pedig a GQ magánéletére irányuló kérdései elől pimasz „értékelem, hogy teret adsz nekem“ megjegyzésével tért ki. Így a sajtó és a rajongók a paparazzifotók mellett a közösségi médiából tájékozódhatnak a magánéletéről. A színész a Kaia Gerberrel folytatott párkapcsolatát például egy Instagramon megosztott közös képpel tette hivatalossá.

Kiemelt tartalom
Erre figyelj oda az első randin: 7+1 tipp, hogy gördülékenyen menjen az ismerkedés  Erre figyelj oda az első randin: 7+1 tipp, hogy gördülékenyen menjen az ismerkedés 2024.4.6 10:14

A US Weekly meg nem nevezett forrása mellett egyébként az is a szakításról árulkodott, hogy a YouTube-sztár valamiért nem követi Elordit az Instagramon. Az igazságot valószínűleg csak a páros tudja, így a Messenger megkereste Elordi és Olivia képviselőit, hogy kommentálják a szakításról szóló pletykákat. Egyelőre semmit nem reagáltak a sajtóban megjelent cikkekre.