2024.1.19 10:44
Olvasási idő 0:51
Krajnyák Petra

Kanye West 300 millió forintos titánműfogsort villantott, miután felvette 40 perces bocsánatkérő videóját

ARCOK DIVAT KANYE WEST

A Daily Mail értesülése szerint a műfogsor értéke 850 ezer dollár lehet. Közben egy másik bulvárlap, a TMZ arról cikkezik, hogy a rapper nemrég egy bocsánatkérő videót is rögzített, ám ebben nem sok köszönet volt a jelenlévők szerint.

Kanye West szerdán a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotel előtt mutatta meg új, titánból készült műfogsorát felesége, Bianca Censori és Chris Rock színész társaságában.

A Ye művésznéven alkotó rapper impozáns fogászati kiegészítője sajtóértesülések szerint akár 300 millió forintba is kerülhetett. Korábban a Daily Mail úgy értesült, hogy a rapper összes fogát el kellett távolítani a szokatlan műfogsor felhelyezéséhez, ám egy Washington Postnak nyilatkozó forrás ezt cáfolta.

Kanye West 2010-ben még azt állította az Ellen DeGeneres Show-ban, hogy a teljes alsó fogsorát eltávolíttatta, fogai helyére pedig gyémánt- és aranyimplantátumok kerültek. A rapper a tekintélyes titán kiegészítőt az Instagramon is megmutatta, és a James Bond-filmek egyik főgonoszához, Jawshoz hasonlította magát.

Kanye WestJaws
Galéria megtekintése
(2)

Ám nem ez az egyetlen újdonság a rapperrel kapcsolatban: a TMZ értesülése szerint a Kanye West néhány héttel ezelőtt egy 40 perces bocsánatkérő videót rögzített, amihez egy komplett stábot hívott össze. Mint ismert, West korábban az X-en kért bocsánatot antiszemita megjegyzései miatt, akkor azonban süket fülekre talált.

Kiemelt tartalom
Elszállt az ihlet? Ezek a kínai social media trendek garantáltan felélesztik a kreatív energiáidat Elszállt az ihlet? Ezek a kínai social media trendek garantáltan felélesztik a kreatív energiáidat 2 nappal ezelőtt

Az újságnak nyilatkozó forrás szerint az újabb próbálkozás alatt Ye mondandója sokszor zagyva és érthetetlen volt. Ha Kanye West nyilvánosságra is hozza majd a bocsánatkérő videót, azt vélhetően a Ty Dolla Signnal közösen jegyzett, Vultures című album február 9-i megjelenése előtt fogja megtenni.