2024.1.18 15:51
Olvasási idő 0:59
Masszi-Rigó Csilla

Saját bátyja verte ki Doja Cat fogait, állítja édesanyjuk egy távoltartási végzésben

ARCOK DOJA CAT

Az édesanya családon belüli erőszak miatt lépett fel fia ellen, elmondása szerint lányát mélyen traumatizálták a vele történtek.

Idősebb testvére fizikailag bántalmazta Doja Catet, legalábbis ez derül ki a Page Six által megszerzett ideiglenes távoltartási végzésből, amelyet az énekes édesanyja nyújtott be a hivatalos szerveknek.

Deborah Elizabeth Sawyer január 12-én, azaz múlt pénteken, nyújtotta be a dokumentumokat, állítása szerint ugyanis fia, Raman Dalithando Dlamini kiütötte az előadó fogait.

Forrás Anthony Ghnassia / Stringer

Sawyer szerint Doja – születési nevén Amala Ratna Zadile Dlamini – védelemre szorul a 30 éves fiúval szemben, miután az fizikailag bántalmazta húgát, számos sérülést és zúzódást okozva ezzel a 28 éves nőnek. Az anya azt is állítja, hogy fia a testvére több személyes holmiját is ellopta, illetve megrongálta.

„Raman verbálisan, nagyon megalázó és lealacsonyító módon bántalmazta őt” – áll a beadványban, amely szerint Doját traumatizálta az eset. A férfi ráadásul nemcsak testvére ellen lépett fel erőszakosan, hanem édesanyjára is többször rátámadt, azzal fenyegette, hogy megöli.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Doja Cat (@dojacat) által megosztott bejegyzés

A TMZ beszámolója szerint a bíró helyt adott Sawyer kérésének, hogy ideiglenes bírósági védelmet kérjen Raman ellen, amíg nem tárgyalnak egy állandó távoltartási végzésről is. Doja addig azonban nem kaphatja meg ugyanezt a védelmet, mivel neki saját távoltartási kérelmet kell benyújtania a bíróság felé. Az énekesnő eddig nem kommentálta édesanyja intézkedéseit, pedig Coachella fesztiválos fellépésének híre óta többször is posztolt saját Instagram-oldalára.

Ha bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata vagy, hívd ingyenesen a NANE Segélyvonalat a +36 80 505 101-as telefonszámon, ha pedig jogi természetű kérdésed van, keresd bizalommal a PATENT Egyesület szintén igyenes jogsegély-szolgálatát a +36 21 20 22 083-as számon.