2024.1.14 15:25
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Szünetet tart színészi karrierjében Margot Robbie

FILMEK + SOROZATOK MARGOT ROBBIE

„Szerintem most el kell tűnnöm a képernyőkről egy időre“

2023 legnagyobb sikerű filmjében szerepelt Margot Robbie, de most úgy érzi, egy darabig nincs helye a képernyőkön. A színésznő karrierszünetre vonul, amiről Deadline magazin Awards Line kiadványában beszélt.

A Barbie kétségkívül az előző év legnagyobb sikerfilmje, a főszereplőt játszó Margot Robbie pedig (ha eddig nem lett volna) Hollywood egyik legnagyobb nevévé avanzsált. A színésznő emiatt is érzi úgy, hogy jobb, ha most nem mutatja magát a vásznon, mivel valószínűleg mindenkinek „elege van abból“, hogy őt kell nézni. „Szerintem most el kell tűnnöm a képernyőkről egy időre“ – fogalmazott.

Őszintén szólva, ha most túl hamar csinálnék egy új filmet, az emberek azt mondanák, „már megint ő? Az egész nyarunk róla szólt. Lépjünk tovább“.

 – mondta Margot Robbie, aki egyelőre nem tudja, mi lesz a következő színészi munkája, de „reméli, hogy még kicsit arrébb van“.

Forrás Universal Pictures

Ez nem jelenti azt, hogy Robbie az elkövetkezendő években távolmarad Hollywoodtól. Produceri munkáival lesz elfoglalva, és szóba jöhet a rendezés is. „Az elmúlt hét évben végig azt éreztem, hogy rendezni akarok, de mindig úgy tekintettem rá mint ami egy kiváltság, nem egy jog.“