2024.1.8 10:36
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Jacob Elordi nem áll meg: ezúttal Andrew Garfield lepattanó szerepét zsebelte be

FILMEK + SOROZATOK ANDREW GARFIELD FILMEK HORROR JACOB ELORDI NETFLIX

Guillermo del Toro új Frankenstein-adaptációjában alakítja majd a szörnyet.

Jacob Elordinak nem volt gyenge éve: a nagysikerű Saltburn és Priscilla filmekkel Hollywood egyik legkeresettebb fiatal színészévé vált, és a legfrissebb hírek szerint újabb ikonikus szerepre készül, ugyanis Frankenstein szörnyét alakítja majd Guillermo del Toro új adaptációjában, amit a Netflixre készítenek.

Jacob Elordi a GQ Men of the Year partiján Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Jacob Elordi egész pontosan Andrew Garfieldtól vette át a szerepet, aki a sztrájkkal kapcsolatos időbeosztási konfliktusok miatt távozott a projektből. Del Toro klasszikus szörnymeséjének adaptációjában a tudós Victor Frankensteint Oscar Isaac alakítja, valamint Mia Goth és Christoph Waltz is szerepel majd a filmben, méghozzá olyan további nevek társaságában, mint Lars Mikkelsen, Felix Kammerer, David Bradley és Christian Convery.

Az Oscar-díjas Guillermo del Toro várhatóan írja, rendezi és producerként is jegyzi az alkotást, amely Mary Shelley regényén alapul, és a zseniális, ugyanakkor magának való tudósról, Victor Frankensteinről szól, aki egy kísérlet során életre kelt egy óriási szörnyeteget.

Kiemelt tartalom
A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé 2024.4.24 17:40

Jacob Elordi utoljára a Csókfülke-filmsorozaton dolgozott együtt a Netflixszel, amit ő maga utólag „nevetségesnek“ nevezett. És Guillermo del Toro sem az első munkáját készíti az amerikai médiavállalattal, ugyanis több Netflix-filmen is túl van már, köztük az Oscar-díjas Pinokkión.