2023.12.31 15:26
Olvasási idő 0:50
Maier Péter

Hírt adott magáról a Premier Leauge-focista, aki egy bajnoki meccsen kapott szívrohamot

SPORT FOCI

Kiemelte azokat a hősöket, akik megmentették az életét.

„Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon jól vagyok, nagyon jól érzem magam a Bournemouth-ban elszenvedett szívrohamom után.

Az, hogy ilyen jól vagyok, a játékosok, a személyzet, az orvosok és a mentősök hősies cselekedeteinek köszönhető. Hálás vagyok, hogy ők körülöttem voltak, amikor ez történt velem. Megmentették az életemet. Soha nem fogom elfelejteni, amit értem tettek.

– fogalmazott szilveszteri posztjában Tom Lockyer, az angol elsőosztályú Luton Town csapatkapitánya, aki december 16-án, egy Bournemouth elleni bajnokin esett össze a pályán. A szívrohamot elszenvedő játékos a bejegyzésben felsorolta azok neveit, akiknek különösen sokat köszönhetett felépülése során. Ezek között van az a Philip Billing is, aki az ellenfél színeiben lépett pályára, de extrém gyorsan reagált, miután Lockyer rosszul lett, ezzel nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy az eset nem végződött tragédiával.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Tom Lockyer (@tomlockyer) által megosztott bejegyzés

„Bár szomorú vagyok, hogy nem vagyok ott, büszkén nézem, ahogy a fiúk nélkülem folytatják a csatát“ – írja a walesi labdarúgó, aki mindemellett felhívja az emberek figyelmét arra, mennyire fontos, hogy megismerjék, hogyan is kell végezni az újraélesztést. „Kérlek, nézzétek meg a British Heart Foundation weboldalát az alapokról, vagy vegyetek részt egy tanfolyamon. Soha nem tudhatjátok, mikor lesz rá szükségetek“ – írta Lockyer.

A focista megköszönte a szurkolóknak is a támogatást, és boldog új évet kíván mindenkinek 2024-re.