2023.12.31 14:24
Olvasási idő 0:37
Maier Péter

Tóth Gabi évösszegzőjével gondoskodik róla, hogy megfelelő hozzáállással induljunk neki az új évnek

ARCOK TÓTH GABI

Ne engedjük, hogy „debilizáljanak“ – írja.

Kevés ember határozta meg úgy a magyar közbeszédet idén, mint Tóth Gabi, akinek a szakítása az egyik leghangosabb sztori volt a bulvárban. Mindemellett állandó tévés jelenléte és unortodox könnyűzenei alkotómunkája is hozzájárult, hogy reflektorfényben maradjon az énekesnő. Nem csoda, hogy az egyik legfelkapottabb poszt most a közösségi médiában az ő évösszegzője, amelyben magvas életigazsáokkal igyekszik felvértezni a követőit az előttünk álló esztendőre.

Ne engedd, hogy “debilizáljanak”. Hogy nem vagy jó és erős. Ha azt érzed, hogy megmásítják a valóságod, akkor menj, fuss!

– fogalmazott Tóth Gabi, aki hozzáteszi, nem szeretné „osztani az észt“ vagy „közhelyeket puffogtatni“, pusztán már kislány korában megfogadta, hogy bátorítani szeretné az embereket. 

Az énekesnő hozzáteszi, 2024 a megélések, újrakezdések éve lesz számára, megkapja a tiszta lapot, ami szerinte mindenkinek jár. „Legyetek bátrak! Ne féljetek! Szeretettel, Gabi“ – zárja a bejegyzést.

Azt, hogy Tóth Gabi mekkorát ment idén, egyébként az is jelzi, hogy a „Te melyik Tóth Gabi-éra lennél?“ című kvízünk volt az egyik kedvencetek 2023-ban:

Kiemelt tartalom
REFRESHER-TESZT: Te melyik Tóth Gabi-éra lennél? 🙏👼 REFRESHER-TESZT: Te melyik Tóth Gabi-éra lennél? 🙏👼 2023.11.11 8:58