2023.10.31 11:13
Olvasási idő 0:59
Masszi-Rigó Csilla

„Átkozottul hosszú volt a nyár, társam nem volt más, csak a magány” – Tóth Gabi eddigi élete széthullásáról énekel az új dalában

ZENE MAGYAR ZENE TÓTH GABI ZENE

„Itt hagytad hát nekem a zenét. Mondd, hogy legyek így csendes feleség?” – hangzik el az énekesnő hétfőn debütált új dalában.

Átkozottul hosszú volt a nyár, már ha azt nézzük, hogy október utolsó napján még mindig 18°C-os átlaghőmérséklettel kell számolnunk, a napközbeni kültéri teendőkhöz pedig elég felvenni egy kényelmes, meleg pulóvert. Nem a klímaváltozás következményeire hívja fel azonban a figyelmet Tóth Gabi új dala, az Átkozott nyár, amelyet hétfő este tett közzé rajongói számára az énekesnő. A Megasztár 2. évadában befutott díva az eredeti tervek szerint egy héttel ezelőtt mutatta volna be új munkáját, egy komoly mandulagyulladás és tályog miatt azonban végül elnapolta a premiert.

Az énekesnő Instagram-oldalán így nyilatkozott az Átkozott nyárról: 

„Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál. Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam , amiben hibáztam.
De, “ Ez vagyok én”!
Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje.
A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni.
Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki.”

Tóth Gabi és egykori párja, Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy hat együtt töltött év után véget ért kapcsolatuk. Az énekesnőt sokan a Fricska együttes egyik táncosával hozták hírbe, a két fiatal több helyen is együtt mutatkozott már.