2023.12.14 13:31
Olvasási idő 0:49
Szécsi Krisztián

Videón, ahogy Sydney Sweeneyt mérges pók csípte meg új filmjének forgatásán Ausztráliában

FILMEK + SOROZATOK EUFÓRIA FILMEK SYDNEY SWEENEY

Az Imádlak utálni (Anyone But You) január 18-án érkezik a hazai mozikba.

Az Eufória című sorozat szupersztárja, Sydney Sweeney Glen Powell mellett lesz látható a januárban érkező Imádlak utálni (Anyone But You) romantikus vígjátékban, mely bolygónk déli féltekén, Ausztráliában játszódik majd.

Az egy „általánosan elfogadott tény“, hogy a kontinensen minden, ami él és mozog, potenciálisan ki akarja nyírni az embert. Valami hasonló történt a művésznővel is, akit egy frissen kikerült jelenetben egy vadászpók mart meg a forgatáson. Az incidensről videó is készült:

Az történt, hogy pont egy jelenet kellős közepén voltunk, ahol sikoltoznom kellett volna, de hamar túl élethű lett az egész. A forgatáson azt hitték, hogy csak ráerősítek a drámaiságra. Szóval senki se mondta, hogy állítsák le a kamerákat. Ott álltam a pókkal a kezemen, ami épp megmart és én csak sikoltoztam és mindenki csak nézte. Igazán mélyről jöttek ezek a hangok. Azt hittem meg fogok halni. Azt gondoltam, hogy mivel mérgespókról van szó, meg fogok halni.

– nyilatkozta az esetről Sweeney, akinek végül az égvilágon semmi baja nem lett. Bár a vadászpók valóban mérgespók, marása nem súlyosabb, mint egy darázs csípése, amennyiben az illető nem allergiás a mérgére. Ebben az esetben azonnali orvosi ellátásra szorul.

A vadászpókok bolygónk legnagyobb pókjai közé tartoznak. Ijesztő külsejük ellenére nem túl agresszívak, sőt, ha megijednek, támadás helyett inkább elszaladnak. Forrás Wikipedia