2023.12.12 15:57
Olvasási idő 1:00
Kovács M. Dávid

Naptárfiúkként próbálták ki magukat a Carson Coma tagjai

ZENE CARSON COMA NAPTÁR

Persze az egész csak egy vicc a jövő évi születésnapi koncert elé, de a naptár tényleg elkészült, és limitált ideig be is lehet szerezni.

2024 tavaszán egy teljes egészében körbejárható színpadon adott 360 fokos koncerttel ünnepli ötödik születésnapját a Carson Coma a budapesti MVM Dome-ban. Mivel a zenekar tagjai még öt hónapig egyáltalán nem koncerteznek, így ebben az időszakban újabb területeken próbálják ki magukat, az új kalandokat pedig naptár formájában
is megörökítették.

Matrózként a Carson Coma tagjai, Bóna Zsombor és Héra Barnabás.
Matrózként a Carson Coma tagjai, Bóna Zsombor és Héra Barnabás. Forrás Carson Coma

„Mindig is rajongtunk a tengeri életért, a végtelen óceánért. Mindketten imádtunk kalózosdit játszani, sőt, Zsombornak tengeralattjáró volt a jele oviban. Jött egy telefon, hogy esetleg elmehetnénk pár hónapra a Karib-térségbe vendéglátózni egy hajóra. Mivel már a hátunk közepére sem kívánjuk a zenélést, úgy döntöttünk, hogy inkább matrózként próbálnánk ki magunkat. Mindkettőnknek van már mancsaft-tapasztalata, tehát kapóra jött a dolog és a téli hónapokat így együtt tölthetjük a fedélzeten“ – mesélt Héra Barnabás a Bóna Zsomborral közös téli munkájukról.

Kiemelt tartalom
„Nagyon szeretem, hogy az arcunkban állnak az emberek” – Carson Coma X REFRESHER Turnénapló 3. rész (BERLIN, PRÁGA, POZSONY) „Nagyon szeretem, hogy az arcunkban állnak az emberek” – Carson Coma X REFRESHER Turnénapló 3. rész (BERLIN, PRÁGA, POZSONY) 2023.12.3 18:00

Jónás Attila és Gaál Péter az Amerikai Egyesült Államok nyugati partján vízimentőként pihenik ki az elmúlt öt év fáradalmait.

Jónás Attila és Gaál Péter, a Carson Coma tagjai vízimentőkként kezdhetnek új életet.
Jónás Attila és Gaál Péter, a Carson Coma tagjai vízimentőkként kezdhetnek új életet. Forrás Carson Coma

Fekete Giorgio és Kun Bálint önkéntes tűzoltóként próbálták ki magukat. A zenekar frontembere így nyilatkozott az irányváltásról: „Mivel szenvedélyes rajongói voltunk az egykori Mentőosztag című sorozatnak, mindig is foglalkoztatott a katasztrófavédelem. Imádunk segíteni az embereken, az ezzel járó izgalom, az adrenalin pedig egyenesen függővé tett minket. Sajnos sok tragédiával találkozunk, de annyit vettünk már ki a kalapból, hogy most már szeretnénk egy kicsit beletenni mi is. Köszönjük a rengeteg támogatást!”

Fekete Giorgio és Kun Bálint, a Carson Coma tagjai önkéntes tűzoltóként próbálták ki magukat.
Fekete Giorgio és Kun Bálint, a Carson Coma tagjai önkéntes tűzoltóként próbálták ki magukat. Forrás Carson Coma

Az átmeneti hivatásokat bemutató naptárat december 11. és 13. között, hétfőtől szerdáig, ajándékként kaphatja meg mindenki, aki jegyet vált a zenekar április 6-i, MVM Dome-os koncertjére. A jegyek elérhetők a Live Nation és a Funcode weboldalán, további részletek erre.