2023.12.3 18:00
Olvasási idő 0:30

„Nagyon szeretem, hogy az arcunkban állnak az emberek” – Carson Coma X REFRESHER Turnénapló 3. rész (BERLIN, PRÁGA, POZSONY)

VIDEÓ CARSON COMA TURNÉNAPLÓ VIDEÓ

Mindig is kíváncsi voltál, hogy mi történhet egy zenekari backstage-ben vagy egy turnén? A REFRESHER Magyarország és a Carson Coma közös turnésorozatában mindenre fény derül.

Féktelen bulik, végtelen mennyiségű ital és felhőtlen jókedv – rengeteg prekoncepció és tévképzet terjeng arról, mi történik egy zenekarral színpadra lépés előtt, illetve után.

A REFRESHER Magyarország stábja arra szánta el magát, hogy egy háromrészes sorozat keretein belül mutassa be a valóságot, vagyis, hogy mi történik valójában ezekben a szituációkban. A főszereplőnk pedig nem más, mint Magyarország egyik legegyedibb és legsikeresebb zenekara, a Carson Coma.

Sorozatunk harmadik és egyben utolsó részében három országban jártunk a srácokkal: Berlinbe, Prágába és Pozsonyba látogattunk el velük, hogy meglessük nemcsak a színpadra lépés előtti és utáni pillanatokat, hanem azt is, mi történik két koncert között.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!