2023.12.12 15:10
Olvasási idő 0:55
Kovács M. Dávid

2024-ben újra Magyarországon koncertezik a Five Finger Death Punch

ZENE BARBA NEGRA FIVE FINGER DEATH PUNCH KONCERT ROCK

Báthory Zoltán zenekara jövő nyáron újra Budapesten koncertezik, ezúttal a Barba Negrában zenélnek majd.

Tavaly nyári budapesti bulija után jövőre újra Magyarországon koncertezik a Five Finger Death Punch, derül ki a zenekar közösségi oldalain megosztott tartalmakból.

A zenekar kedden jelentette be 2024-es európai turnéját, az állomások között pedig egy magyar helyszín is szerepel: a 5FDP 2024. július 9-én a Barba Negrában ad koncertet.

Az együttes novemberben fejezte be amerikai stadionturnéját a Metallicával, 2024 májusa és júliusa között pedig Európa húsz országában mutatja be 2022-ben kiadott, AfterLife című albumát, illetve legismertebb slágereit.

A 2024-es koncertsorozat egybeesik a Metallica M72 turnéjának európai részével, amin a 5FDP továbbra is vendégként lép fel a világ nagy stadionjaiban. A nyári turné önálló 5FDP-koncertjein azonban nekik is lesz előzenekaruk, mégpedig az Ice Nine Kills.

Az energikus koncertjeiről híres zenekar dalai már több mint 9 milliárd streamingnél tartanak. Magyarországon tavaly júliusban jártak utoljára, akkor a Papp László Budapest Sportarénában adtak koncertet.

A Refresher augusztusban cikkezett róluk utoljára, miután kiderült, hogy Nicki Minaj, Snoop Dogg és 21 Savage után az együttes magyar származású alapítója, Báthory Zoltán is feltűnik a Call of Duty folytatásában, róla mintázták ugyanis az egyik új operátort a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warznone 2.0 játékokban.

Kiemelt tartalom
Metál az ész: egy ikonikus külsejű magyar metálzenész is feltűnik a Call of Duty folytatásában Metál az ész: egy ikonikus külsejű magyar metálzenész is feltűnik a Call of Duty folytatásában 2023.8.4 13:46

A budapesti koncertre a jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára elérhetők december 13-án, szerdán, 10 órától. A regisztrált Live Nation-tagok december 14-én, csütörtökön, 10 órától tudnak csatlakozni az elővásárláshoz. A teljeskörű jegyértékesítés pedig december 15-én, pénteken, 10 órakor indul.