2023.12.11 8:53
Olvasási idő 1:11
Maier Péter

Könnyű kiütéseket és sportszerű bunyókat hozott a Sztárbox szuperdöntője

FILMEK + SOROZATOK REALITY RTL SZTÁRBOX TELEVÍZIÓ

A háromból két meccs is idő előtt, egyértelmű kiütéssel ért véget a vasárnapi szuperdöntőn.

Véget ért az RTL heteken át tartó versenysorozata, a Sztárbox. A vasárnapi szuperdöntőben mindhárom kategóriában győztest hirdettek, ugyanakkor a fináléra az egyértelmű erőviszonyok miatt viszonylag kevés izgulnivaló jutott.

A női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin csapott össze. A meccsen egyértelműen Berki dominált, gyakorlatilag az elejétől kezdve nekirontott ellenfelének, és nem is nagyon vett vissza, talán a meccs vége felé tudott kicsit felzárkózni Dobos, de a bírók egyhangú pontozással az influenszert hozták ki győztesnek. Ekkor még nem tudtuk (legfeljebb sejtettük), hogy még így is ez lesz a legszorosabb meccs a Sztárbox döntőjében.

Berki Mazsi egyhangú pontozással verte Dobos Evelint a 2023-as Sztárbox női könnyűsúly kategóriájának döntőjében
Berki Mazsi egyhangú pontozással verte Dobos Evelint a 2023-as Sztárbox női könnyűsúly kategóriájának döntőjében Forrás RTL Sajtóklub

A folytatásban a már a kezdetektől kategóriaesélyes Brasch Bence adott egy menet egérutat Árpa Attilának, majd az óvatos kezdés és ellenfele kifárasztása után a második menetben ellentmondást nem tűrve kiütötte ellenfelét. Látványos K.O. volt, nem sokon múlt, hogy Árpa ki nem zuhant a ringből. Brasch pár éve egyébként is bokszol szabadidejében, és ez pont elég volt ahhoz, hogy messze kiemelkedjen, nem csak a nehézsúlyú, de a teljes a mezőnyből is az egész évad alatt.

Ellentmondást nem tűrve ütötte ki ellenfelét Brasch Bence, nem sokon múlt, hogy Árpa Attila nem esett ki a ringből
Ellentmondást nem tűrve ütötte ki ellenfelét Brasch Bence, nem sokon múlt, hogy Árpa Attila nem esett ki a ringből Forrás RTL Sajtóklub

Előzetesen kevésbé volt megjósolható a slágermeccs, azaz a férfi középsúly döntőjének eredménye, amelyben Molnár Áron (Noár) és Rácz Jenő csaptak össze. Molnár óriási intenzitással indított, mind az attitűdje, mind a technikája Rácz fölé nőtt, és végül a döntő leggyorsabban lejátszott összecsapása lett belőle: a Michelin-csillagos séf kétszer is földet fogott, a második után szóltak neki, hogy már nem érdemes felállni.

Nem sok kérdést hagyott a Sztárbox döntő slágermeccsén Molnár Áron, aki nagyon hamar kiütötte Rácz Jenőt
Nem sok kérdést hagyott a Sztárbox döntő slágermeccsén Molnár Áron, aki nagyon hamar kiütötte Rácz Jenőt Forrás RTL Sajtóklub

A Sztárbox döntőjében némi kultúra is helyet kapott: fellépett a Carson Coma, majd itt premiereztette új dalát Manuel is. Ám azoknak sem kell szomorkodniuk, akik függővé váltak attól, hogy hírességek ütik egymást: bejelentették ugyanis, hogy 2024-ben új évaddal jön a Sztárbox. (Hogyne jönne, amikor az év egyik legnézettebb műsora volt a magyar tévében.)

Arról, hogy milyen erősségei és gyengeségei vannak a Sztárboxnak, és hogy milyen minőségű szórakoztatást kínál, mi is részletesen írtunk:

Kiemelt tartalom
Sztárbox: az RTL előkotorta régi nagyágyúját, hogy beinduljon a pakk-pakk – De mennyire működik 2023-ban egymás püffölése? Sztárbox: az RTL előkotorta régi nagyágyúját, hogy beinduljon a pakk-pakk – De mennyire működik 2023-ban egymás püffölése? 2023.12.3 9:38
A Sztárbox 2023-as évadának három győztese: Molnár Áron, Berki Mazsi és Brasch Bence
A Sztárbox 2023-as évadának három győztese: Molnár Áron, Berki Mazsi és Brasch Bence Forrás RTL Sajtóklub