2023.12.7 10:47
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Tóth Andi átadta a mikrofont Tóth Gabinak, ő lesz az új Tina Turner

ZENE TINA TURNER TÓTH ANDI TÓTH GABI

Tóth Andi a hétvégén még a TV2 "Sztárban sztár leszek!" című műsorában lépett fel Tina Turnerként, a jövőben viszont biztosan nem láthatjuk őt ebben a szerepben.

Tóth Gabi veszi át Tóth Andi helyét a Tina Turner-emlékkoncerteken – ezt maga Tóth Andi jelentette be 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában szerdán.

Az énekesnő még ősszel vállalt el egy Tina Turner emlékének szentelt koncertsorozatot, amelyben a Grammy-díjas énekesnő leghíresebb dalait hallhatta a közönség.

A 24 éves énekesnő a következő sorokat osztotta meg a követőivel: 

Kérdezitek sokan, szóval gondoltam, kiírom. Lesz még Tina Turner emlékkoncert, de én nem vállalok többet, ne haragudjatok! Nézzétek majd a többi koncertet is, mert zseniális lesz. A helyemet Tóth Gabi veszi majd át. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem, és nektek is, hogy együtt emlékezhettünk erre a zseniális énekesnőre! Jó volt veletek újra a színpadon.

A két Tóth lány épp a hétvégén találkozott Tina Turner kapcsán, Tóth Andi ugyanis a Sztárban sztár leszek! című műsorban énekelte el az egyik versenyző, Karapancsev Kristóf oldalán a Cose della vita című dalt – amit Turner Eros Ramazzottival énekelt.

A produkciót követően Tóth Gabi többször is elmondta, mennyire nagyra tartja Tóth Andi tehetségét, ezt viszont nem tudja máskor a tudtára adni, mert az X-Faktor-győztes énekesnő minden közösségi oldalon letiltotta őt.

Kiemelt tartalom
Ezek voltak a kedvenc kvízjátékaitok és személyiségtesztjeitek 2023-ban – Melyik busz, Tóth Gabi vagy kerület lennél? Ezek voltak a kedvenc kvízjátékaitok és személyiségtesztjeitek 2023-ban – Melyik busz, Tóth Gabi vagy kerület lennél? 2023.12.30 16:43

Tóth Andi erre csak annyit válaszolt, hogy valójában Tóth Gabi tiltotta le őt, az egykori megasztáros pedig a riposztra nem reagálva inkább tovább méltatta Tóth Andi előadását.