2023.12.5 11:20
Olvasási idő 0:50
Kovács M. Dávid

Bejelentették a 2024-es Balaton Sound első neveit

ZENE BALATON SOUND BULIZÁS FESZTIVÁL

Marshmello, Paul Kalkbrenner és James Hype is fellép Pumped Gabó kedvenc fesztiválján.

Összesen 12 nevet jelentettek be kedd délelőtt a Balaton Sound szervezői, az első körös előadók között van Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is – derül ki a Refresherhez eljuttatott közleményből.

A július 3. és 6. között, a szokásos helyszínen futó fesztiválon rajtuk kívül fellép még John Newman, Ben Nicky, Will Sparks, a Nervo, Nico Moreno és a Switch Disco is, további nevek később várhatóak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Heineken Balaton Sound Official (@balatonsound) által megosztott bejegyzés

Arra a kérdésre, hogy miért ilyen a lineup, Csiszár Virág, a fesztivál booking menedzsere így válaszol:

A line-up összeállításánál kiemelt szempont számunkra, hogy az elektronikus zenét kedvelő látogatók széles táborából mindenki találjon magának kedvenc előadót. És szem előtt tartottuk azt is, hogy a legfiatalabb Sound-rajongók körében az utóbbi évben legnagyobb népszerűségnek örvendő keményebb, hardstyle, hard techno műfajok képviselői jövőre nagyobb teret kapjanak a fesztivál nagy helyszínein is.

Az első nevek bejelentésével egy időben a napijegyek, illetve a háromnapos bérletek is elérhetővé váltak, és ezekre akár részletfizetéssel is lecsaphatunk; további részletek a Balaton Sound honlapján. Ha pedig vásárlás előtt jobban elmélyülnél a fellépők munkásságában, keresd a fesztivál hivatalos Spotify-playlistjét!

Idén nyáron egyébként a Refresher Magyarország videós csapata is ellátogatott a Balaton Sound első napjára, ahol többek között a legjobb csajozós dumákról kérdeztünk benneteket, de a legjobb szettekből is hoztunk nektek egy válogatást.

Kiemelt tartalom
Veretés, gyúrás, csajozós dumák és a legmenőbb táncmozdulatok👯‍♂️ – A BALATON SOUNDON JÁRTUNK - A Te Hangod Veretés, gyúrás, csajozós dumák és a legmenőbb táncmozdulatok👯‍♂️ – A BALATON SOUNDON JÁRTUNK - A Te Hangod 2023.7.1 8:53