2023.11.30 14:08
Olvasási idő 0:44
Masszi-Rigó Csilla

Krúbi és noÁr között alakul az év utolsó beefje? Egymásnak feszült a rapper és a rappelő színész

ZENE KRÚBI MAGYAR ZENE POLITIKA

Krúbi nemrég az egyik dalában tett megjegyzést Noár munkásságára, úgy tűnik azonban, hogy a színész-mozgalmár-rapper nem akarja csöndben tűrni ezt.

A nyilvánosság előtt kezdett üzengetni egymásnak Krúbi (Horváth Krisztián) és noÁr (Molnár Áron). A rapper egy nemrég megjelent, Mini Krúbi című dalában említette meg a színész-mozgalmár művésznevét: „Ő még eljár a tüntikre hogy sípoljon, dobáljon/ Túlteszi magát azon, hogy krindzsel a noÁron”.

A háromszor is Fonogram-díjjal kitüntetett zenész a Telex After című műsorában beszélt arról, mennyire kellemetlennek tartja noÁrt, állítása szerint több olyan zenésztársa is van, aki azért nem ment el fellépni különböző tüntetésekre vagy civil szervezetek által rendezett megmozdulásokra, mert azokon Molnár Áron is szerepelt. 

Ahogy arról a 444.hu ír, a színész-mozgalmár a saját közösségi oldalán reagált a rapper nyilatkozatára. Azt írta, hogy bár tiszteletben tartja Krúbi véleményét, azért megkérdezné, mit is kellene másképp csinálnia.

Néha mi is behúzzuk a kéziféket, mert tanácstalanok vagyunk, hogy merre és hogyan tovább, de akkor most hozzád fordulok. Szerinted hogy kellene? Hogy nem lesz cringe? Te hogy szerveznéd meg? Hogy csinálnád?

– írta Molnár Áron, majd azt is megkérdezte Krúbitól, hogy szerinte nem lenne-e eredményesebb a hallgatói és a követői felé eredményesebb aktív jelenlétet kommunikálni a közügyekben.

Molnár Áron előre köszöni a nyitottságot a párbeszédre, és várja a rapper válaszát.