2023.11.27 9:23
Olvasási idő 0:46
Maier Péter

A Twilight rendezője elárulta, kik alakítanák Bellát és Edwardot, ha most készítené a filmsorozat első részét

FILMEK + SOROZATOK ALKONYAT JENNA ORTEGA KRISTEN STEWART ROBERT PATTINSON TWILIGHT

Megnéznétek Jenna Ortegát és Jacob Elordit egy remake-ben?

Te is gyakran gondolsz arra, milyenek lennének a Twilight-filmek, ha manapság készítenék őket, és legfőképp: kik alakítanák Bellát és Edwardot?


Azt nem tudjuk, hogy Kristen Stewart és Robert Pattinson újra beleegyeznének-e a szerepbe, ha lehetőségük lenne visszamenni az időben, az viszont nemrég kiderült, hogy Catherine Hardwicke, a 2008-as Alkonyat rendezője kiket választana ki a jelenlegi fiatal színészgenerációból, hogy eljátsszák a főszerepeket. A filmes választása Jenna Ortegára és Jacob Elordira esett.

Jenna Ortega a 2023-as Met-gálán Forrás Jeff Kravitz/FilmMagic

Erről Hardwicke a Happy, Sad, Confused podcastban beszélgetett Josh Horowitzcal. 

„Ó, az tökéletes lenne“ – mondta Hardwicke arra a kérdésre reagálva, hogy Elordi kaphatná-e meg a férfi főszerepet. „Jacob Elordi. Ő csodálatos. Valószínűleg ő lenne ma Edward. Pontosan.“ Hardwicke hozzátette, Jenna Ortega is tökéletes lenne Bella Swan szerepére, tekintve, hogy a Wednesdayben és a Sikolyban is hasonló karaktereket hozott.

Catherine Hardwicke nem vállalt nagy kockázatot a választásokkal, elvégre a legkeresettebb fiatal színészekből választott kettőt. Különösen Jacob Elordi karrierje látszik felívelni, aki a Saltburn és a Priscilla filmekért egyaránt nagy elismerésnek örvend. Más kérdés, hogy egy esetleges remake-ben ő jó eséllyel nem venne részt, ha arra hagyatkozunk, hogy nemrég arról beszélt, A csókfülke-sorozat készítését is erősen megbánta. Feltételezhetően most nem tinifilmekben gondolkodik az Eufória Nate-je.

Jacob Elordi a GQ Men of the Year partiján Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images