2023.11.20 12:33
Olvasási idő 0:37
Maier Péter

Hetekkel a könyve megjelenése után kicsattanóan jó kedvvel fotózták Britney Spearst

ARCOK BRITNEY SPEARS

Először fotózták le nyilvánosan "A bennem lévő nő" című könyve megjelenése óta.

Nemrégiben jelent meg Britney Spears önéletrajza, A bennem lévő nő – amelyről mi is írtunk kritikát –, ám az énekesnő azóta eléggé kerülte a nyilvánosságot, nemrég viszont újra kitette a lábát az utcára, amit természetesen az követett, hogy le is fotózták. A mindannyiunk életét szignifikánsan meghatározó eseményről a TMZ számolt be képekkel együtt, és a bulvárportál a megállapítása szerint Spears „átkozottul boldognak“ néz ki.

A megosztó világsztárt a kiskutyájával fényképezték le Nyugat-Hollywoodban, ahol menedzserével, Cade Hudsonnal vacsorázott. Abban egyetért az internet, hogy Spears elég vidámnak néz ki a képeken, még bele is mosolygott a paparazzik kamerájába. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

TMZ (@tmz_tv) által megosztott bejegyzés

Spears A bennem lévő nő című könyvéből nagyjából 1,1 millió példány fogyott el, úgyhogy valószínűleg emiatt sem szomorú az énekesnő. „(...) hűen a címadáshoz talán azt kívánja feltárni, hogy Spearsben, akit teljességében kicsinált és megtört a média, és látszólag újonnan megízlelt szabadságában sem lesz többé igazán szabad, valahogy mégis ott van az a bölcs, élettapasztalt felnőtt, aki környezete és leginkább a maga korlátjainak rabja“ – írtuk róla.

Kiemelt tartalom
Egy problémánk van Britney Spears memoárjával, és az maga a könyv – Kritika A Bennem lévő nő című önéletrajzról Egy problémánk van Britney Spears memoárjával, és az maga a könyv – Kritika A Bennem lévő nő című önéletrajzról 2023.11.19 10:11