2023.11.17 15:33
Olvasási idő 0:41
Krajnyák Petra

Különleges nevet kapott Kourtney Kardashian és Travis Barker első közös gyermeke

ARCOK GYEREKEK KOURTNEY KARDASHIAN TRAVIS BARKER

Travis Baker egy korábbi interjúban már elhintette, milyen nevet szán a születendő kisfiúnak. És most kiderült, hogy nem a levegőbe beszélt.

2023. november 1-jén megszületett a Kourtney Kardashian és Travis Baker első közös gyermeke a Los Angeles-i Cedars Sinai Medical Centerben. Korábban már pedzegették, de most a Blast birtokába került születési anyakönyvi kivonat is megerősítette, hogy a kisfiú a Rocky Thirteen Barker nevet kapta.

Travis Baker korábban már utalt arra, hogy különleges nevet szán születendő gyermeküknek. A dobos lányával, Alabamával együtt szerepelt a Complex GOAT Talk videósorozatában, ahol arról beszélt, a kisfiút Rockynak keresztelné el a Suicidal Tendencies gitárosa, Rocky George után, a 13-as számot pedig egyszerűen minden idők legnagyszerűbb számának tartja. Emellett a Sylvester Stallone főszereplésével készült Rocky-filmek is nagy hatást gyakoroltak rá.

Alabama – aki a Tiszta románc című film hősnőjéről kapta a nevét – ekkor még nem osztotta apja lelkesedését, és inkább az Audemars, Cloud, Patek és Milan neveket javasolta, azonban később egy E!Newsnak adott interjúban már menőnek találta a nem mindennapi nevet. 

Kourtney Kardashian még a nyáron jelentette be terhességét férje egyik koncertjén, majd szeptemberben az Instagramon számolt be sürgősségi magzati műtétjéről, ami miatt halaszthatatlan családi ügyre hivatkozva lemondták a Blink-182 brit turnéját.