2023.9.7 10:17
Olvasási idő 0:42
Krajnyák Petra

Kiderült, miért kellett elhalasztani a Blink-182 turnéját

ARCOK KOURTNEY KARDASHIAN TERHESSÉG TRAVIS BARKER

Kourtney Kardashian sürgősségi magzati műtéten esett át, így az orvosoknak sikerült megmenteni a baba életét.

Múlt héten a Blink-182 sürgős családi ügy miatt elhalasztotta tervezett turnéját a Egyesült Királyságban és Írországban, ugyanis Travis Bakernek sürgős családi ügy miatt azonnal vissza kellett térnie az Egyesült Államokba.


Kourtney Kardashian tegnap egy Instagram-posztban elárulta, hogy sürgős magzati műtéten esett át és jelenleg is lábadozik. A 44 éves valóságshow-sztár és üzletasszony Posztjában hálát adott az orvosoknak, akik megmentették babája élet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés

Emellett Kardashian megköszönte férjének és édesanyjának is, hogy mindvégig mellette álltak. Elmondta, hogy három könnyebb terhesség után sosem gondolta volna, hogy szüksége lehet életmentő magzati műtétre.

Örökké hálás leszek a hihetetlen orvosoknak, amiért megmentették a babánk életét. Örökké hálás leszek a férjemnek, aki a turnéról sietett mellém, hogy velem legyen a kórházban, és gondoskodjon rólam, az én legfőbb támaszom. És anyukámnak, köszönöm, hogy mindvégig fogta a kezemet.

Hozzátette, teljesen újfajta megértést és tiszteletet érez az anyukák iránt, akiknek a terhességük alatt meg kellett küzdeniük a babájuk életéért. Szerencsére Kardashian és baba is jól van, és biztonságban elhagyhatták a kórházat.

Kiemelt tartalom
Az elsüllyedt tengeralattjáró, Barbenheimer, és az ellentmondásos Azahriah - Ezek voltak 2023 legfontosabb popkult pillanatai Az elsüllyedt tengeralattjáró, Barbenheimer, és az ellentmondásos Azahriah - Ezek voltak 2023 legfontosabb popkult pillanatai 2023.12.29 15:49

Júniusban jelentette be Kourtney Kardashian terhességét egy Instagram-videóban, melyben egy "Travis, terhes vagyok" táblát tart feje felé férje egyik koncertjén.