2023.11.13 8:57
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Váratlant húzott az influenszer, aki azzal szántott végig a neten, hogy a homlokára tetováltatta a barátja nevét

ARCOK INFLUENSZER TETOVÁLÁS TIKTOK

Átverés volt a homlokára a barátja nevét tetováltató nő sztorija. Ana Stanovsky ezzel azonban valami fontosat szeretett volna üzenni a fiataloknak.

Rendesen kiverte a biztosítékot közel 600 ezer TikTok-követőjénél Ana Stanovsky lengyel származású, de Balin élő influenszer, amikor egy videójában felfedte legújabb „tetoválását“. A nő egy korábbi videójában arról vallott, hogy a homlokára varrattatta a barátja nevét, hogy ezzel fejezze ki a kedvese iránt érzett szeretetét és szerelmét.

Megbántam a tetoválásomat

– ezzel a kijelentéssel és kiírással indul Stanovsky legfrissebb videója, amelyet magyar idő szerint vasárnap osztott meg. 

@anastanskovsky I regret my tattoo 😔 #facetattoo#tattoo♬ original sound - Ana Stanskovsky

Azonban ez az egész csak átverés volt, ráadásul az influenszer állítása szerint nem is teljesen öncélú. A friss videóban, amelyben egy nedves törlőkendővel letörölte a homlokáról a „tetoválást“, elmondja: azt szeretné üzenni a fiataloknak, hogy óvatosan tetováltassanak, mert megbánhatják. Ahogy ő is – aki saját bevallása szerint szét van varrva – megbánta több tetkóját.

Ha egy olyan ember mondja, hogy megbánhatjátok, aki tele van tetoválásokkal, akkor talán meghalljátok

– fejezi be mondandóját, mielőtt lájkolásra és megosztásra biztatja nézőit.

Ti mit gondoltok, jó megoldás ez arra, hogy felhívja a figyelmet erre az *égető problémára*? Írjátok meg a véleményetek a közösségi médiában!