2023.11.3 11:08
Olvasási idő 0:28
Szöllősi Anna

Jóval később érkezik az Eufória harmadik évada, mint ahogy arra számítottunk

FILMEK + SOROZATOK EUFÓRIA SOROZATOK

Még véget sem ért az Eufória második szériája, amikor bejelentették, hogy érkezik a harmadik évad, de mint kiderült, nem mostanában.

Az HBO csütörtöki bejelentése szerint a Zendaya főszereplésével készült Eufória harmadik évada sokak bánatára legkorábban 2025-ben érkezhet a streamingszolgáltatóra. A csúszásban az is szerepet játszhat, hogy július végén váratlanul meghalt a sorozat egyik fontos szereplője, Angus Cloud, így vélhetően a forgatókönyvet is újra kell gondolniuk.  


Már a tinédzserek problémáit boncolgató drámasorozat második évada is csúszott, a Covid miatt csak 2022-ben kezdték el sugározni, viszont annál nagyobbat szólt: az évadnyitó epizód – jelenleg több mint 14 milliós nézettséggel – a valaha volt legsikeresebbnek számít az HBO Maxon, Zendaya pedig 2020-ban és 2022-ben is Emmy-díjat kapott alakításáért. 

Úgy tűnik, a harmadik évadnál a szereplőgárdában is lesznek változások: az például már biztos, hogy a Kate Hernandezt alakító Barbie Ferreira közös megegyezéssel távozik az új évadból.