2023.5.23 13:38
Olvasási idő 1:05
Szöllősi Anna

Távozik az egyik legfontosabb szereplő, és sok évet ugorhatunk előre az időben – Minden, amit az Eufória harmadik évadáról tudunk

FILMEK + SOROZATOK EUFÓRIA ZENDAYA

Több mint egy év telt el az Eufória második évada óta, azóta pedig a harmadik évadot is bejelentették, ami úgy néz ki, elég nagy csavarral érkezhet.

A mai tinédzserek problémáit boncolgató drámasorozat amellett, hogy pillanatok alatt ivódott bele a popkultúrába és minden vasárnap este teljes gőzzel vette át az irányítást a Twitter-hírfolyamok felett, hozzávezette Zendayát élete első Emmy-díjához is. Az Eufória visszatér a várva várt harmadik évadra, és néhány infó már most napvilágot látott arról, hogy mire is számíthatunk.

Kik mennek és maradnak?

Természetesen Zendaya marad, és ismét Rue Bennett bőrébe bújik a sorozat harmadik évadában, és úgy tűnik, hogy a szereplők többségének nem kell búcsút intenünk. Az Eufória főszereplői mellett – Alexa Demie mint Maddy Perez, Hunter Schafer mint Jules Vaughn, Sydney Sweeney mint Cassie Howard, Maude Apatow mint Lexi Howard és Jacob Elordi mint Nate Jacobs – Eric Dane színész is visszatér, aki Nate Jacob apját, Calt alakítja majd, ráadásul úgy, hogy a karaktere valószínűleg rács mögé kerül.

A Dominic Fike-rajongók is megnyugodhatnak: a színész-énekes még 2022 februárjában ejtette el Jimmy Fallon műsorában, hogy Elliot (és persze a gitár!) „abszolút“ visszatér, viszont a Kate Hernandezt alakító Barbie Ferreira közös megegyezéssel távozik az új évadból. 

Forrás IMDB / A24 Television / Eufória

Mit tudunk eddig? 

Bár a sztorit homály fedi, a műsor jelmeztervezője, Heidi Bivens kikotyogta, hogy egy ötéves időugrásra számíthatunk, amit maga Zendaya is megerősített: elmondta, hogy izgatottan várja, miként alakul a karakterek élete a felnőtté válás küszöbén.

Látni akarom, Rue hogyan halad végig a józanság útján, és, hogy mennyire lesz ez kaotikus. De az összes karakter sorsa érdekel, ahogy megpróbálják kitalálni, mit is kezdenek az életükkel a gimi után, és milyen emberek akarnak lenni valójában

mondta

Pontosan nem tudni, mikor érkezik az Eufória harmadik évada, de az előrejelzések szerint 2024-ben, és ha szerencsénk van, még idén kaphatunk egy kis ízelítőt belőle egy trailer formájában.