2023.10.30 11:12
Olvasási idő 1:44
Maier Péter

Nyilvánosság elé állt a nő, akinek állítása szerint viszonya volt Beckhammel, mert nem tetszik neki a focistáról szóló dokusorozat

ARCOK DAVID BECKHAM

Rebecca Loos szerint Beckhamék félrevezetik a nyilvánosságot a Netflix-sorozattal.

A Good Morning Britain műsor vendége volt Rebecca Loos, a nő, akinek állítólag viszonya volt David Beckhammel, miután a játékos 2003-ban a Real Madridba igazolt.

Rebecca Loos Forrás Tim Whitby/WireImage

A beszélgetés apropója az volt, hogy nemrég megjelent egy dokumentumfilm-sorozat a Netflixen Beckhamről, amelyben szó esik arról, hogy a Madridba költözése után milyen válságot élt meg a feleségével, illetve – habár nincs kimondva – elég egyértelműen utal rá, hogy a focista ekkortájt viszonyt folytatott egy másik nővel.

A holland Rebecca Loos 2004-ben állt nyilvánosság elé azzal, hogy viszonya volt a sztárfocistával, akinek egyébként a személyi asszisztenseként dolgozott akkoriban. A glamour modellként is ismert nő ma jógaoktatóként dolgozik, és Norvégiában él férjével, akivel két gyermeket nevelnek. A dokusorozat miatt azonban újra a nyilvánosság kereszttüzébe került, ezért több interjút is vállalt az utóbbi hetekben.

Kiemelt tartalom
Miért hordanak a focisták drága cuccokat? – A futball és a high fashion házassága Miért hordanak a focisták drága cuccokat? – A futball és a high fashion házassága 2023.12.30 15:23

Az angol ITV reggeli műsorában Rebecca Loos azt mondta, inkább nem szeretne többet beszélni erről, hiszen maga mögött hagyta ezt az egészet, már továbblépett életének ezen fejezetén.

De amikor ez a sorozat kijött – habár nagyon keményen próbáltam elengedni a dolgot, és folytatni az életemet – nagyon zavart a nézőpont, amit bemutattak, és az, ahogyan forgatták a narratívát. Elképesztően félrevezető, ahogy rossz embernek állítanak be engem.

„Természetesen én is bűnös vagyok – teszi hozzá Loos – de kettőn áll a vásár, és én ezt soha nem tagadtam. Azt mondta, hogy ezek az állítások nevetségesek – de az, hogy valami nevetséges, nem jelenti, hogy nem igaz.“

A nő azt is elmondta, hogy nem kapott előzetes figyelmeztetést arról, hogy az állítólagos viszonyukról szó lesz a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, de elismerte, hogy ez rendben van, mivel ő sem figyelmeztette a házaspárt, mielőtt nyilvánosságra lépett a viszonyukról szóló információkkal.

David és Victoria Beckham Forrás Netflix

Szerintem nagyon sok olyan férfi van, aki boldog házasságban él, de közben viszonya is van

– fogalmazott Loos utalva Beckham kijelentéseire a házasságával kapcsolatban.

Amióta október elején debütált a Netflixen a Beckham című alkotás, a holland modell állítása szerint rengeteg online támadásnak lett kitéve. „Ezekre a szörnyű üzenetekre ébredtem az Instagramon, erre a szörnyű trollkodásra (...). Soha nem tapasztaltam ilyet, mert húsz évvel ezelőtt még nem volt közösségi média“ – mondta.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-KVÍZ: Emlékszel még, melyik focista melyik csapatban játszott? REFRESHER-KVÍZ: Emlékszel még, melyik focista melyik csapatban játszott? 2023.12.2 9:44

Rebecca Loos nem az első interjúját adta a Netflix-sorozat nyilvánosságra kerülése óta, korábban a Daily Mailnek beszélt arról, hogy Beckham magát áldozatnak, őt pedig hazugnak tünteti fel a sorozatban. 

Ebben az interjúban egyébként beszélt arról is, hogy a focista őt is megcsalta egy buliban, amit a brazil Ronaldónál tartottak. A parti ideje alatt Loost Victoria Beckham hívta fel, hogy találja meg a férjét, de állítása szerint Beckham egy hálószobában volt egy spanyol modellel, ami előtt testőrök álltak. 

Arról, milyen finom eszközökkel próbálja saját előnyére fordítani a narratívát a friss dokumentumfilm-sorozatban Beckham (és hogy ettől függetlenül mennyire szórakoztató néznivaló a Netflix-doku), mi is részletesen írtunk:

Kiemelt tartalom
David Beckham lenne a mesebeli hős, akit bántott a világ? – Szórakoztató, de kicsit problematikus dokusorozatot hozott a Netflix David Beckham lenne a mesebeli hős, akit bántott a világ? – Szórakoztató, de kicsit problematikus dokusorozatot hozott a Netflix 2023.10.15 9:23