2023.9.20 15:51
Olvasási idő 0:36
Szécsi Krisztián

Októberben jön a Netflix önéletrajzi dokusorozata a 2000-es évek egyik legismertebb focistájáról

FILMEK + SOROZATOK DOKUMENTUMSOROZAT ELŐZETES NETFLIX SOROZATOK STREAMING

A négy részt számláló, "BECKHAM" című dokumentumfilm-sorozat jövő hónapban egyben kerül fel a platformra. Megérkezett hozzá az első előzetes.

Már egy ideje nem titok, hogy a Netflix dokumentumfilmet készít David Beckhamről, mely az ikonikus futballsztár életét és karrierjét követi nyomon a pályán és azon kívül. A BECKHAM első hivatalos trailerét ma droppolták, és a közel háromperces bepillantás alapján már sejthető, hogy mire is számíthat a közönség.

„Soha nem voltam jó tanuló, mert mindig csak focizni akartam“ – emlékszik vissza Beckham az előzetes elején, amely egészen a sportoló gyermekkorától kívánja bemutatni a legendás futballjátékos mindennapjait.

A Fisher Stevens (PalmerÖzönvíz előtt) által rendezett dokusorozatban David és Victoria Beckham kapcsolata is nagy hangsúlyt kap, feltárja a Manchester United edzőjével, Alex Fergusonnal való hírhedt balhéját, mikor Ferguson egy csizmát vágott Beckham szeméhez, de sokat foglalkozik a hírnév kérdésével is. „Határozottan nem változtam meg“ – állítja Beckham, de hogy a kijelentése mennyire is lesz helytálló, az mindenképpen a sorozatból fog kiderülni. 

A BECKHAM című sorozat négy 60 perces epizódból áll, amelyek október 4-én egyszerre kerülnek fel a Netflixre.