2023.10.30 9:15
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

Gyógyszereket talált a rendőrség Matthew Perry otthonában

ARCOK JÓBARÁTOK MATTHEW PERRY

Halála után antidepresszánsokat és szorongásoldókat találtak a rendőrök a színész lakásán.

A Jóbarátok Chandlerjét, Matthew Perryt gyászolja a világ, aki 54 éves korában hunyt el a hétvégén. Halálának pontos okai egyelőre ismeretlenek, a legtöbb helyen fulladásról lehet olvasni, ugyanis a színészre a jakuzzijában találtak rá Los Angeles-i otthonában.

A hatóságok nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, a TMZ értésülései szerint azonban receptre felírt gyógyszereket, antidepresszánsokat, szorongásoldókat és krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) kezelésére szolgáló szereket találtak Perry otthonában.

Ez egyelőre nem jelenti azt, hogy a gyógyszereknek biztosan köze van a színész halálához, ezt toxikológiai vizsgálatokkal lehet megállapítani. 

Matthew Perrynek tavaly jelent meg Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing) című könyve, amelyben kendőzetlenül írt függőségeiről, betegségeiről és a magánnyal való megküzdéséről. Többek között az is kiderül belőle, hogy 49 évesen hetekig küzdött az életéért, mert a gyógyszerek miatt megrepedt a vastagbele.

Kiemelt tartalom
Horoszkóp: Melyik Jóbarátok-karakter lennél a csillagjegyed alapján? Horoszkóp: Melyik Jóbarátok-karakter lennél a csillagjegyed alapján? 2023.11.20 18:00

A 90-es évek egyik legnépszerűbb tévésorozatának sztárjára amerikai idő szerint szombaton találtak rá jakuzzijában, amelyből pár nappal azelőtt posztolt az Instagramra