2023.10.27 9:46
Olvasási idő 0:54
Krajnyák Petra

Jack Black sztriptízzel és Taylor Swift egyik dalával sztrájkolt

FILMEK + SOROZATOK FILMEK FILMIPAR HOLLYWOOD SZÍNÉSZ SZTRÁJK SZTRÁJK

Szerkesztőségünk 2023-as bingókártyáján sem szerepelt Black és Swift csillagainak együttállása.

Az év még mindig tartogat váratlan meglepetéseket. Jack Black szerda este a Los Angelesben megrendezett The Give Back-ular Spectacular! jótékonysági eseményen rögtönözte Taylor Swift Anti-Hero című slágerét. Egy néző által megosztott videóban pedig mi is megtekinthetjük a nem mindennapi performanszt.

Az X-en (az egykori Twitteren) közzétett képsorokon az 54 éves színész és humorista látható, amint váratlanul leveszi ruháit, majd egy szál boxerben sétálgat a színpadon. A hollywoodi sztrájkban résztvevő SAG-AFTRA-tagok támogatására rendezett adománygyűjtő eseményről készült videón Black odasétál egy nézőhöz, akitől megérdeklődi, honnan érkezett.

Miután visszatért a színpadra, a nézők dalokat kérhettek tőle, az egyik dalt a jelenleg is zajló sztrájk miatt elutasította, azonban a következő bekiáltásra már lelkesen úgy felelt:

Ezt ismerem! Mindenki ismeri azt a kibaszott számot.

Csütörtökön úgy tűnt, a stúdiók és a sztrájkoló írók, színészek közelebb kerültek a megállapodáshoz, azonban minimális eredményekkel zárultak a tárgyalások. A színészek céhe 11 százalékról 9 százalékra csökkentette az első év végi minimálbér növelésre vonatkozó követelését, azonban az egyik stúdió munkatársa szerint semmi sem oldódott meg. A felek várhatóan pénteken folytatják a tárgyalásokat. 

Kiemelt tartalom
A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé 2024.4.24 17:40

A két oldal számos kérdésben – köztük a mesterséges intelligencia használatát illetően – áll vitában egymással. A forgatókönyvírókat és színészeket tömörítő szervezet továbbra is elutasítja, hogy munkáikról mesterséges intelligenciával létrehozott digitális másolatok szülessenek.