2023.10.24 11:50
Olvasási idő 1:24
Masszi-Rigó Csilla

Elképesztően olcsó jegyekkel jön a Filmünnep a Cinema City mozijaiba

FILMEK + SOROZATOK MOZI

Közönségtalálkozókkal, filmes beszélgetésekkel és nevetségesen olcsó jegyárakkal érkezik a Cinema City Filmünnepe október utolsó hétvégéjén.

Október 26-a és október 29-e között rendezi meg a Burger King támogatásával a Cinema City a Filmünnepet. Újdonság, hogy a négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban valamennyi előadásra egységesen 1300 forintba (3D vetítés esetén plusz szemüveg) kerül a mozijegy. A korlátlan étel- és italfogyasztással egybekötöttöt prémium formátumban, a Cinema City VIP-ban a 2D mozijegy 7150 forint lesz, a VIP 3D-ben 7250 forintért mozizhatnak a nézők. Idén először a négy napos Filmünnep alatt a közepes popcorn menü is 1300 forintba kerül majd.

Forrás Cinema City

Október utolsó hétvégéje műfajokban és programokban is gazdag lesz. A kedvezményes jegyárak mellett többek között a Magyarázat mindenre, a Cicaverzum, a Tiszta-tó, az ember alkotta paradicsom, az Elfogy a levegő és az Éger alkotóival találkozhat a közönség, Réz András a Megfojtott virágok és a Dogman: A kutyák ura bemutatója kapcsán tart filmklubot. Összesen több mint 30 különféle film közül választhatnak a nézők.

Premierek

A Cinema City premieren tűzi műsorára a Trollok: Együtt a banda, A három testőr: D'Artagnan, A ház, ahol a gonosz lakik, az Apák és anyák és a Mellékszereplők filmeket. A nézők premier előtt láthatják az Állati iramban filmet és a Szárnyalj! animációt.

Közönségsikerek

Azok a nézők, akik lemaradtak a korábbi hetek bemutatóiról most bepótolhatják az olyan nagy nemzetközi mozis siker-filmeket, mint az Oppenheimer, az Indiana Jones, a Mission Impossible: Leszámolás – Első rész, a Gran Turismo, a Megfojtott virágok, Ördögűző: A hívő. Remek családi kikapcsolódásnak ígérkeznek az Elemi, és a Mancsőrjárat.

Október 26-tól Filmünnep! Forrás Cinema City

Programok

Csákvári Géza újságíró és filmkritikus, a Golden Globe zsűri tagja az Éger, a Magyarázat mindenre és az Elfogy a levegő alkotóval közösen tart majd közönségtalálkozót. Emellett Réz András két filmklubot is tart a Megfojtott virágok és a Dogman: A kutyák ura mozik kapcsán. Az Aranyévek film kapcsán Soma mamagésa és Teszler Tamás beszélgetnek, Dudás Viktor a Tisza-tó az ember alkotta paradicsom kapcsán beszélget az alkotóival. Emellett a Filmünnep nézői minden nap egy-egy kiválasztott teremben találkozhatnak a mozikvíz programmal, melynek keretében a 3 legjobban szereplő játékos meglepetés nyereménnyel térhet haza.

Kiemelt tartalom
Valami iszonyú fontosról is beszélhetne, de még saját magát is összezavarja Vilmányi Benett új filmje, a Látom, amit látsz Valami iszonyú fontosról is beszélhetne, de még saját magát is összezavarja Vilmányi Benett új filmje, a Látom, amit látsz 2023.6.25 1:09

A Cinema City Filmünnep előadásaira jegyvásárlás a pénztárakban október 23-án reggel indul, online a Cinema City oldalán vagy a Simple applikáción keresztül lehetséges. Jegyfoglalásra nincs lehetőség.