2023.10.19 15:32
Olvasási idő 0:46
Masszi-Rigó Csilla

Adele leszokott az alkoholról, de nagyon hiányzik neki – Függőséghez közeli állapotáról vallott az énekes

ARCOK ADELE ALKOHOL DEPRESSZIÓ

Azt mondja: bár ital nélkül unalmasabb az élet, már a határán volt annak, hogy alkoholista legyen.

Fellépés közben vallott alkoholproblémáiról Adele. A brit énekesnő a Las Vegas-i koncertjén kezdett el arról mesélni a koktélokat kavargató közönségnek, hogy nagyjából három hónapja egyáltalán nem iszik.

„Unalmas nélküle, de a húszas éveim nagy részében szó szerint az alkoholizmus határán voltam” – mesélte a díva. Majd egy rajongójának odabökte: „Szóval élvezd csak azt a whiskey sourt. Nagyon-nagyon irigy vagyok.”

Forrás Kevin Mazur / Contributor

A 35 éves énekes tavaly az amerikai Vogue magazinnak azt nyilatkozta, hogy a koronavírus-járvány elején szinte semmi mást nem vett a nagy felvásárlási hullámban, csak ketchupot és egy Whispering Angel (suttogó angyal) névre keresztelt rozébort, állítása szerint azonban az ital fogyasztását követően ő maga nem egy suttogó angyallá, sokkal inkább egy ugatós kutyává változott. Ahogy korábban mesélte, a lezárások alatt a napközbeni ivás egyre korábban és korábban kezdődött. 

Mindig is szoros kapcsolatom volt az alkohollal, nagyon lenyűgözött, mert ez tartotta távol tőlem az apámat. Szóval mindig is tudni akartam, mi olyan nagyszerű benne.

A magazinnak elmondta, hamar ráébredt arra, a mértéktelen ivás mennyire kihat a mindennapjaira, később pedig egy Oprah-val készült interjúban arról beszélt, hogy apja 2021-es halála után teljesen felhagyott az alkoholizálással, állítása szerint pedig az absztinencia az egyik legjobb módja annak, hogy megismerd önmagad.