2023.10.17 15:17
Olvasási idő 1:10
Masszi-Rigó Csilla

Millie Bobby Brown egyáltalán nem bánja, hogy véget ér a Stranger Things

ARCOK MILLIE BOBBY BROWN NETFLIX SOROZATOK STRANGER THINGS

A színésznő azt mondja, készen áll a búcsúra, a sorozat végeztével pedig végre más munkákat is vállalhat.

Millie Bobby Brown nem bánja, hogy véget ér a Stranger Things, legalábbis erről beszélt  a Glamour magazin oldalán hétfőn megjelent nagyinterjúban, amely még a SAG-AFTRA sztrájk kezdete, illetve a sorozat ötödik, egyben befejező évadának forgatása előtt készült.

„Amikor készen állsz, úgy vagy vele: rendben, csináljuk, vágjunk bele ebbe az utolsó évbe, aztán lépjünk tovább. A Stranger Things forgatása rengeteg időt vesz el, ami megakadályoz abban, hogy olyan történeteket alkossak, amelyekért szenvedélyesen rajongok. Szóval készen állok arra, hogy azt mondjam: köszönöm, és viszlát” – mondta Brown.

Millie Bobby Brown Forrás Jun Sato/WireImage/ Getty Images

Brown megjegyezte: Eleven szerepe rengeteg eszközt és lehetőséget adott neki ahhoz, hogy jobb színész legyen, de úgy érzi, a sorozat befejezése pont olyan, mint a középiskolából való távozás, ami után az ember végre kiteljesedhet, megtalálhatja a saját útját, és kivirágozhat. 

Kiemelt tartalom
A háború sohasem változik, de az adaptációnak ez tesz jót – Fallout sorozatkritika A háború sohasem változik, de az adaptációnak ez tesz jót – Fallout sorozatkritika 2024.4.20 10:19

A színésznő hamarosan Chris Pratt-tel forgatja majd új filmjét, a most készült interjúban azonban arról is szó esett, mennyit bántotta őt gyerekként a média, és milyen ellenszenvvel kellett szembenéznie a sorozat sajtókörútjai során: gyakran az újságírók kereszttüzébe került amiatt, hogy – szerintük – átbeszélt színésztársai fölött és látszólag megpróbálta ellopni tőlük a dicsőséget.

Gyerekek voltunk, akik átbeszélnek egymás felett. Csak azért büntettek meg, mert túl sokat beszéltem, túl sokat osztottam meg magamból és túl hangos voltam (...) Nehéz ezt 13 évesen hallani.

„Az ember azt gondolja: nem akarok többé beszélni, nem akarok én lenni a hangos ember. Az interjúk során nem tudtam nem ezekre a megjegyzésekre gondolni. Csak arra koncentráltam, hogy csendben maradjak, és csak akkor szólaljak meg, amikor szólítanak, még akkor is, ha alig vártam, hogy csatlakozhassak a társalgáshoz” – fogalmazott.

Millie Bobby Brown az őt ért sérelmek miatt kiemelten fontosnak tartja a gyerekszínészek védelmét, korábbi problémáiról is számos interjúban mesélt már. A színésznőnek szeptemberben jelent meg első regénye, a Tizenkilenc lépés, amely a családja életét mutatja be a második világháború alatt.