2023.10.19 16:54
Olvasási idő 0:33
László Panna

Kutyás vagy macskás típus vagy? (A CICAVERZUM FILMPREMIERJÉN JÁRTUNK)🐈

VIDEÓ CICAVERZUM MAGYAR FILM RIPORT

Van egy igazán megosztó kérdés, ami korai barátságok százait határozta meg: a kutyákat vagy a macskákat szereted jobban? Ellátogattunk egy új magyar film, a "Cicaverzum" bemutatójára, hogy a helyszínen lévő szereplőket és celebeket faggassuk ki a témáról.

A kutya hűségesebb, a macska szeretetéért meg kell küzdeni. A kutyát sétáltatni kell, a macska egyedül is sokáig elvan magában. Megannyi különböző érv sorakozik fel egyik vagy másik állat mellett, így csupán egy dolgot tehettünk, hogy pontot tegyünk eme égető és az emberiséget évszázadok óta megosztó kérdés végére. Elmentünk egy macskákról szóló, vadonatúj magyar film bemutatójára, hogy ott is megkérdezzük a jelenlévőket: kutyások vagy cicások inkább.

Október 19-től, csütörtöktől, látható a mozikban a Cicaverzum című magyar film, mi pedig ott voltunk a díszbemutatón, ahol beszéltünk többek között a filmben szereplő Törőcsik Franciskával és Patkós Mártonnal, de kifaggattuk a helyszínen lévő hírességeket is, köztük Miller Dávidot, Lil Frakkot és Cinthya Dictatort.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!