2023.10.17 12:47
Olvasási idő 0:40
Masszi-Rigó Csilla

Azahriah beállt a kasszába: hajnal öt óta sorban álló fiataloknak adott el jegyeket az énekes

ZENE AZAHRIAH KONCERT

Elindult a jegyértékesítés a harmadik Puskás-arénakoncertre. Az énekes is beállt kasszázni.

Kedd reggel indult meg a jegyértékesítés Azahriah harmadik Puskás-arénakoncertjére. A fővárosban található Broadway jegyiroda előtt a Telex beszámolója szerint már hajnali öt óra óta várakoztak a rajongók, hogy első kézből juthassanak hozzá a 2024 május 24-re tervezett koncert jegyeihez. Úgy tűnik, megérte kitartónak és türelmesnek lenni, a vásárlókat ugyanis nem más szolgálta ki, mint Azahriah, aki ez alkalommal maga is beállt kasszázni egy órára, ezzel óriási meglepetést okozva a vásárlóknak. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

main insta: paulsonati (@azahriah_official) által megosztott bejegyzés

Az előrejelzések szerint az énekes harmadik koncertje is teltházas lehet, jelenleg ugyanis csaknem 40 ezer érdeklődő vár a jegy.hu oldalán. A beszámolók szerint többen azért választották inkább a személyes vásárlást, mert online nehezebb – egyesek szerint lehetetlen – jegyhez jutni. 

Azahriah eredetileg egy koncertet adott volna jövő év május 25-én a Puskás Arénában, a helyek azonban olyan gyorsan elfogytak, hogy rövidesen meghirdettek egy második alkalmat is, a dupla teltház miatt pedig a menedzsment úgy döntött, nemcsak május 25-re és május 26-ra, de május 24-re is szerveznek egy fellépést.