2023.10.3 8:48
Olvasási idő 1:01
Maier Péter

Megműttette az arcát az énekesnő, aki általában inkább eltakarja azt

ARCOK PLASZTIKAI BEAVATKOZÁS SIA

Sia egy orvosi díjátadón adott át egy elismerést a plasztikai sebészének, ott számolt be a saját arcfelvarrásáról.

Sia elárulta, hogy arcfelvarráson esett át: az ausztrál énekesnő vasárnap vett részt az 5. Daytime Beauty Awardson Los Angelesben, és miközben átadta a kiemelkedő orvosi teljesítményért járó díjat dr. Ben Talei Beverly Hills-i plasztikai sebésznek, a 47 éves énekesnő elárulta, ő is nála végeztette el a műtétjét.

„Én egy olyan popsztár vagyok, aki általában elrejti az arcát, és nem hazudok semmiről. Csodálatos arcfelvarrásom volt dr. Taleinál“ – mondta Sia anélkül, hogy pontosította volna, mikor vetette alá magát a beavatkozásnak. „Hihetetlen ember. Remek munkát végez – és nem csak a világ popsztárjai számára“.

„Megmutattam valakinek hátul a before-after képeimet, közvetlenül azelőtt, hogy színpadra léptem volna. »Jól nézel ki« – mondták. Én meg: »Dr. Ben Talei, arcfelvarrás, bármire, amire csak vágysz«. Imádom őt, nem tudok elég jót mondani róla.“

Sia az 5. Daytime Beauty Awardson Forrás Frazer Harrison/Getty Images

Sia ismert volt arról, hogy a hírnév nyomása miatt egész karrierje során igyekezett inkognitóban maradni. A múlt hónapban Zane Lowe-nak adott interjújában elárulta, hogy az arcát eltakaró, védjeggyé vált szőke parókájának viselése segített neki abban, hogy egy "kis buborékot" hozzon létre magának.

„Amikor tiszta lettem (az énekesnő 2010-ben szokott le az alkoholról és a fájdalomcsillapítókról – a szerk.), akkor tettem a parókát az arcomra, és olyan voltam, mintha egy kis buborékban lennék magammal. De most, hogy már tudom, hogy ez van, azt hiszem, talán egy nap ismét fellépek az arcomat mutatva, és örömmel beszélgetek majd a közönséggel. Megint jelen leszek, mert azokat a fellépéseket nagyon élveztem annak idején, amikor még nem volt rajtam paróka“ – mondta.

Sia 2021-ben beszélt arról, hogy bizonytalanság kísérte pályája kezdetét. Egy Máté Gáborral való beszélgetés során azt elárulta, kétszer esett át zsírleszíváson.