2023.9.29 11:57
Olvasási idő 0:56
Krajnyák Petra

Újabb baleset történt a Budapest Park színpadán, ezúttal Manuel törte össze magát

ARCOK BALESET BUDAPEST PARK KONCERT MANUEL

Ezúttal Manuel szenvedett balesetet fellépése közben a Budapest Park színpadán. Az est házigazdája az esése után ugyan újra a közönség elé állt, de a baleset után egy magánkórházat is felkeres.

Újabb koncertbaleset történt a Budapest Parkban: Manuel a csütörtöki fellépésén nagyot esett, majd a biztonságiak cipelték le a színpadról. Ezzel T. Danny magára maradt, de ügyesen feltalálta magát, és polgármestereket és TED Talk-előadókat megszégyenítő módon tartotta szóval a közönséget.

@dbazsii Halistennek 10perc után jól lett #manuel#crash#bppark#foryou#nekedbe♬ eredeti hang - dbazsii

A helyszínen tartózkodó kollégánk elmondása szerint Manuel nem sokkal később sántikálva ugyan, de visszatért a színpadra, és egy „kurva életbe, folytassuk gyerekek“ felkiáltással folytatta a bulit. Bár a lelkesedése nem csökkent, és az Instagram-sztorijában élete bulijaként számolt be az estéről, most egy ideig tartózkodnia kell a koncertezéstől.

Nincs gáz, megleszek. Nagyon jó volt Bp.! Szerettem volna elmenni nyaralni, de így off. 6-8 hét semmi, ez van. A buli viszont olyan jó volt, de tényleg. Életem bulija, köszönöm! Elmegyek magánkórházba, mert ezeket inkább – egy kivétellel – jobban járunk, ha nem minősítem. Remélem, ott hátha mást mondanak.

– közölte a koncert után, de nem teljesen világos, hogy mire is gondolt pontosan az üzenet második felében.

Nem ez az első eset idén, hogy egy előadó megsérült a Budapest Parkban adott koncertje alatt. Marics Petit például kerekesszékben vitték le a színpadról júniusban, de Manuelhez hasonlóan szintén visszatért. Beton.Hofi nála valamivel szerencsésebben járt: ő egy díszletként szolgáló autó tetején csúszott meg, és verte be fejét a szélvédőbe, de szerencsére nem esett komoly baja.

Manuellel az év első felében egyébként a Refresher is interjúzott, a vele készült videós anyagunkat itt tudjátok megnézni:

Kiemelt tartalom
„Annyi ajándékot hoznak, hogy már nem fér el a szekrényben“ – Manuellel beszélgettünk (VIDEÓ) „Annyi ajándékot hoznak, hogy már nem fér el a szekrényben“ – Manuellel beszélgettünk (VIDEÓ) 2023.3.23 16:20