2023.9.28 10:50
Olvasási idő 0:34
Masszi-Rigó Csilla

Úgy tűnik, elrabolták Harry Styles szívét – Színésznő lehet az énekes új kedvese

ARCOK HARRY STYLES PÁRKAPCSOLAT SZERELEM

Az énekes és új barátnője románcáról júniusban kezdtek el először csiripelni a madarak, egyre biztosabb azonban, hogy Stylesra rátatált a szerelem.

Harry Styles szerelmi élete sosem volt érdektelen a rajongók számára, a brit énekest áprilisban még Emily Ratajkowskival hozták hírbe, miután a két híresség Tokió utcáin élvezte egymást társaságát. Noha akkor egyikük sem ismerte el, hogy komoly kapcsolatról lenne szó, Styles júniusban már egy másik hölgy, a színészként ismert Taylor Russell mellett mutatkozott a rajongók beszámolói szerint.

Forrás Fotó: Kevin Mazur / Contributor

Noha akkor még senki nem tudta egyértelmű bizonyítékkal alátámasztani, hogy a két fiatalt romantikus szálak kötik össze, úgy tűnik, Stylesra újra rátalált a szerelem. Míg júliusban Bécs utcáin látták egymás mellett sétálni Stylest és Russellt, augusztusban pedig a londoni nemzeti színház premierjén kapták őket lencsevégre, alig néhány nappal ezelőtt már kézen fogva távoztak egy észak-londoni kávézóból.

Taylor Russell Forrás Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagi

A 29 éves Grammy-díjas zenész és a szintén 29 éves kanadai színész (akit a Bones and All című filmben láthattunk Timothée Chalamet oldalán) menedzsmentje egyelőre nem nyilatkozott arról, valóban egy párt alkotnának-e a sztárok.