2023.9.27 15:45
Olvasási idő 0:57
Maier Péter

Most akár te is lefoglalhatod Shrek házát az Airbnb-n, ami megszólalásig hasonlít a filmből ismert ogrelakhoz

DESIGN AIRBNB SHREK

Sokunk álmát élhetik át azok a szerencsések, akik pár napig ogreként élhetnek halloweenkor az Airbnb "Shrek's Swamp" nevű alkalmi szálláshelyén.

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, nem kell tovább keresned, hiszen itt az Airbnb eddigi legkirályabb ajánlata: a Shrek által szolgáltatott gyermekkori nosztalgia és fantázia megélése a mocsárban. Mostantól ugyanis lefoglalhatod magadnak a sárral és mohával borított mesebeli otthont Skócia dombjain.

Shrek pecója való életre keltShrek pecója való életre kelt az Airbnb általShrek pecója való életre kelt az Airbnb általShrek pecója való életre kelt az Airbnb által
Galéria megtekintése
(11)

Idén halloweenkor Shrek mocsarában kínál szállást az Airbnb. Az ogre lakhelye a Skót-felföld dombjai között található, elzárva a városi élet nyüzsgésétől. A magányt kereső ogrék és rajongók számára egyaránt alkalmas Shrek's Swamp még Szamár pecsétjét is magán viseli. A buja, benőtt tájjal, szerény belső terekkel rendelkező Airbnb egy sáros szelete a paradicsomnak a rajongók számára, ahol kiélhetik legnagyobb ogrefantáziájukat. Fontos megjegyezni, hogy a fürdőszoba a fő lakóterülettől 20 méterre található, az Ardverikie Estate által üzemeltetett önálló létesítményben. Mi ez, ha nem hiteles?

A szerencsések két éjszakára is lefoglalhatják a pecót, hogy Shrek zöld bőrébe bújjanak a helyen, amely teljesen új értelmet ad a faház fogalmának, és az erdei környezethez illeszkedő rusztikus belső tereket kínál. A foglalás nem kerül semmibe, mivel az Airbnb szerint ez „egy főhajtás az előtt a menedék előtt, amelyet Shrek mocsara nyújtott mindenféle mesebeli lénynek“. A foglalást október 27-29. között lehet kérni legfeljebb három vendég számára, kétéjszakás exkluzív tartózkodásra. A foglalási kérelmek október 13-án, magyar időszámítás szerint este 7 órakor (BST 18:00) kezdődnek az Airbnb-nél. A vendégek saját maguk gondoskodnak az utazásról.

Kiemelt tartalom
Airbnb felnőtteknek: BDSM-játékok, falra szerelt keresztek, dildók és kalodák is vannak a legpajkosabb szállásokon Airbnb felnőtteknek: BDSM-játékok, falra szerelt keresztek, dildók és kalodák is vannak a legpajkosabb szállásokon 2023.12.19 18:02

Ezzel az ajánlattal egyébként az Airbnb egyszeri adományt nyújt a HopScotch gyermekjótékonysági szervezetnek, amely Skócia legkiszolgáltatottabb és leghátrányosabb helyzetű gyermekeinek biztosít pihenési és nyaralási lehetőségeket.