2023.9.15 15:11
Olvasási idő 0:43
Krajnyák Petra

Sofía Vergara volt férje máris továbblépett? Egy fiatal színésznő oldalán látták Joe Manganiellót

ARCOK HÁZASSÁG JOE MANGANIELLO PÁRKAPCSOLAT SOFÍA VERGARA

Joe Manganiello egy 13 évvel fiatalabb színésznő, Caitlin O'Connor társaságában lépett ki egy konditeremből. Vannak, akik szerint ez már egy új szerelem jele.

Joe Manganiellót egy Los Angeles-i edzőteremből látták távozni a jóval fiatalabb Caitlin O'Connor színésznővel, kevesebb mint két hónappal azután, hogy beadták a válókeresetet Sofía Vergarával.

Július 17-én robbantotta fel a sajtót a hír, miszerint a Modern család sztárja és férje kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, hét év házasság után elváltak. Akkor közös, Page Six-nek adott nyilatkozatukban azt írták:

Meghoztuk a nehéz döntést, és elválunk. Mint két ember, akik nagyon szeretik egymást és törődnek a másikkal, tisztelettel megkérünk mindenkit a magánéletünk tiszteletben tartására ebben az időszakban, miközben életünk ezen új szakaszába lépünk.

Most úgy tűnik, a Magic Mike sztárja továbblépett, méghozzá a nála 13 évvel fiatalabb Caitlin O'Connor színésznővel. A párost szerdán kapták lencsevégre, amikor kiléptek a Gold's Gymből a kaliforniai Venice Beachen – az erről készült fotók itt tekinthetők meg.

A különválásukat követően kiszivárgott a pár 100 millió dolláros házassági szerződése, melyet 2015-ben kötöttek, így biztosítva a tiszta szakítást és a pénzügyeik védelmét. Mivel Vergara milliókat keresett a Modern családdal és a saját szépségmárkájával, nettó vagyona 180 millió dollár. Manganiello ezzel szemben "csupán" 40 millió dollárral büszkélkedhet. Gyermekük nem született, de megosztják a közös kutyájuk, Bubbles felügyeletét.