2023.9.12 10:45
Olvasási idő 0:39
Masszi-Rigó Csilla

Amy Schumert internetes zaklatással vádolják, amiért Nicole Kidmanen élcelődött

ARCOK AMY SCHUMER HUMOR NICOLE KIDMAN

A világhírű komika valószínűleg csak viccelni akart, az internet népe azonban nem értékelte a humort.

Cyberbullyinggal, vagyis internetes zaklatással vádolják Amy Schumert, aki a minap Nicole Kidmanen viccelődött egy azóta törölt Instagram-posztban.

Vasárnap ért véget az év utolsó Grand Slam-tenisztornája, a New Yorkban megrendezett US Openre pedig rendszerint tucatnyi világsztár vált jegyet, így történt ez Nicole Kidmannel és Schumerrel is, aki azzal viccelődött a neten, hogy az ausztrál színésznő meglehetősen merev, robotszerű testtartással és komoly arccal figyelte a pályán történő eseményeket.

Nicole Kidman a US Open döntőjén, meglehetősen egyenes háttal. Forrás Gotham/GC Images

„Így ülnek az emberek” – mindössze ennyi megjegyzés volt írva Schumer fotója alá, a kommentelőknek pedig több sem kellett, azonnal támadni kezdték a komikát amiatt, hogy gúnyt űz Kidmanből. 

„Te most éppen cyberbullyingolod az Oscar- és Emmy-díjas Nicole Kidmant?”, „Másokat lehúzni amúgy is mindig a saját belső bizonytalanságunk jele” – írták a kép alá, a posztot pedig rövid időn belül annyi számonkérő megjegyzés árasztotta el, hogy Schumer végül törölte a színésznőről készült tartalmat.

Kiemelt tartalom
A Z generációs humor egy létező dolog, és meg is tudjuk fogalmazni, mitől specifikus A Z generációs humor egy létező dolog, és meg is tudjuk fogalmazni, mitől specifikus 2024.4.13 10:19

Az azóta eltávolított tartalmat sem Schumer, sem Kidman sajtósai nem kommentálták, a US Openen részt vett Kidman az eseményt követően is csak a teniszmérkőzés nyertesének, Coco Gauffnak gratulált az Instagramon.