2023.9.11 8:21
Olvasási idő 0:57
Maier Péter

Mila Kunis és Ashton Kutcher bocsánatért esedeznek, amiért szépeket írtak a bíróságnak a szexuális erőszakkal elítélt barátjukról

ARCOK ASHTON KUTCHER DANNY MASTERSON MILA KUNIS SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

A színészházaspár levélben írt karakterjellemzést az "Azok a 70-es évek show" színészéről, Danny Mastersonról, akit azóta elítéltek.

Harminc év börtönre ítélték A farm és az Azok a 70-es évek show sorozatokból ismert Danny Masterson amerikai színészt. Az ügyet hiába próbálta meg eltussolni a Szcientológia Egyház is, a 47 éves színészről bebizonyosodott, hogy bedrogozott és megerőszakolt két nőt.

Kiemelt tartalom
Legalább 30 évre börtönbe kerülhet az Azok a 70-es évek show szexuális bűncselekményekkel vádolt színésze Legalább 30 évre börtönbe kerülhet az Azok a 70-es évek show szexuális bűncselekményekkel vádolt színésze 2023.9.8 9:07

Masterson egykori színésztársai, Mila Kunis és Ashton Kutcher kritikával néztek szembe az utóbbi napokban, ugyanis nyilvánosságra kerültek a peranyag bizonyos dokumentumai, köztük annak a közel ötven embernek a karakterjellemzése, amelyet azért írtak, hogy jó színben tüntessék fel Mastersont. Mila Kunis és Ashton Kutcher levelei is ezek között voltak, akik az elítélt színészt remek apaként, sőt, példaképként jellemezték. Kutcher arról számolt be, hogy miatta nem lett drogfüggő Hollywoodban.

A házaspár az Instagramon kért bocsánatot:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés

Videójukban azt mondják, tisztában vannak a fájdalommal, amit okoztak, és az áldozatok bocsánatát kérik. Elmondásuk szerint Masterson családja hónapokkal ezelőtt kereste fel őket, mint a színésszel jó viszonyt ápoló barátokat, hogy írjanak jellemzést a bíróságnak „arról a Dannyről, akit mi ismertünk huszonöt éven át”. A levelekkel – teszik hozzá – nem akarták megkérdőjelezni a bírósági döntést, újratraumatizálni az áldozatokat, vagy aláásni a vallomásaikat.

Kiemelt tartalom
A zaklatás lélektana: miért és hogyan lesz valakiből megszállott “stalker”? A zaklatás lélektana: miért és hogyan lesz valakiből megszállott “stalker”? 2024.6.6 17:07

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, Danny Masterson az eset kirobbanás óta ártatlannak vallotta magát. A színész a múlt heti ülés során végig hallgatott, ám amikor a bíró felolvasta az ítéletet, felesége, a modellként és színészként egyaránt ismert Bijou Phillips sírva fakadt. Az ítélethirdetés után Masterson ügyvédjei azt ígérték, fellebbezni fognak az ítélet ellen.