2023.9.5 9:30
Olvasási idő 0:38
Masszi-Rigó Csilla

Travis Scott a gízai piramisok után a Nike felé vette az irányt – Jön a közös kollab!

DIVAT NIKE SNEAKER TRAVIS SCOTT

Barna, khaki, drapp, igazi őszi színeket húz lábunkra a rapper!

Alig egy hónap múlva kezdődik Travis Scott UTOPA - Circus Maximus turnéja Amerikában, a rapper addig sem pihen, legújabb Instagram-bejegyzése szerint ugyanis hamarosan kiadja a Nike-val tervezett közös sneakerkollekcióját, a Travis Scott x Nike Sharkidon Mochát. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

flame (@travisscott) által megosztott bejegyzés

A luxusatók kíséretében bemutatott csúcscipellőről már tudni lehet, hogy textúráiban és színeiben is teljesen az őszre hangolódik: az oldalsó textilrészek és az orr egyaránt világosdrapp hálós berakással készül, a talp és a pipa sötét mokkaszínben virít, a  gallérokat gyűrött bőrrel alakították ki, és a Jordan Cut the Check modelljéhez hasonlóan itt is pánt kerül az elülső lábfejre. További feltűnő elemek közé tartozik a Cactus Jack márkajelzés, amely a nyelvek oldalára van kanyarintva, valamint a középtalp, amelyet úgy tűnik, hogy a Nike Zoom Spiridon ihletett.

Az egyelőre nem derült ki, mikor jelenhetnek meg az új lépők a webshopok kínálatában és a boltok polcain, nem kizárt azonban, hogy az amerikai turnéval egy időben droppolják a stílusos őszi lépőket.