2023.9.4 8:03
Olvasási idő 0:40
Maier Péter

Nem láttuk jönni: állítólag válik Sophie Turner és Joe Jonas

ÉLETMÓD JONAS BROTHERS

Négy év házasság és két gyerek után, úgy tűnik, véget ért a szerelem.

Minden jel arra utal, hogy válik az egyik legközkedveltebb sztárpár, Sophie Turner és Joe Jonas – erről számolt be a TMZ, akik szerint komoly problémák merültek fel a kapcsolatukban, és a lap úgy tudja, két válóperes ügyvéddel is találkoztak már.

A Jonas Brothers középső tagja és a Trónok harca Sansája 2016-ban találkoztak, majd 2017-ben el is jegyezték egymást. Két évvel később meg is történt az esküvő, 2020-ban pedig megszületett első kislányuk, akit tavaly egy kisebb testvér követett.

A TMZ cikke szerint Joe Jonas egyszer hordja a gyűrűjét, máskor nem, mindenesetre a válásra következtethetünk abból is, hogy a pár – állítólag szép profittal – eladta közös otthonát Miamiban, amelyet tavaly vásároltak. A kapcsolatuk a lap szerint az elmúlt fél évben romolhatott meg, egy ideje az énekes gondoskodik a közös gyerekekről. A zenész éppen a Jonas Brothers-szel van turnén (jövőre Bécsbe is jönnek), amelynek a nyitókoncertjén még Turner is ott volt New Yorkban, de azóta sokan kiszúrták, hogy a középső Jonas többször a jegygyűrűje nélkül lépett színpadra. Egyelőre egyikük sem erősítette meg a híreket.